Καλσίτης Κόκκινος

          Ένας καλσίτης που μπορεί να γεμίσει με ζωτική δύναμη το σώμα, όπως και να προσφέρει ψυχικό σθένος και αυτοπεποίθηση. Θέτει σε εγρήγορση το Κέντρο Βάσης, το ενδυναμώνει και βοηθά γενικά στην έκφραση της δράσης, όπως και τη θέσπιση υγιών ορίων.

Δρα καταλυτικά σε ανθρώπους που φοβούνται να ακουμπήσουν τη ζωή, τους ρίχνει στο πάθος και τους μαθαίνει να ζουν πιο ελεύθερα, ώστε να βιώσουν νέες εμπειρίες.

Βοηθά γενικά τη σεξουαλική ενέργεια, σπάει φόβους και απελευθερώνει από αυτούς, ενώ δρα υποστηρικτικά στην εκπαίδευση του ταντρικού έρωτα, σε προβλήματα ανοργασμίας ή γενικά σε περιπτώσεις όπου η ερωτική επιθυμία των γυναικών είναι πεσμένη λόγω ορμονικών διαταραχών. Σε περιπτώσεις δυσκολίας γυναικείου οργασμού δημιουργούμε ένα έκχυμα με νταμιάνα από κρυσταλλικό νερό καρνεόλη, διαμαντιού Χέρκιμερ και κόκκινου καλσίτη.

Ένας συνδυασμός για να τονωθεί η σεξουαλική ενέργεια σε άνδρες και γυναίκες είναι: 1 κουταλιά της σούπας βιολογικό μέλι, 1 κουταλάκι του γλυκού γύρη και 1 κουταλάκι του γλυκού μάκα. Ανακατεύουμε τα υλικά αυτά και τα τρώμε τουλάχιστο μισή ώρα πριν φάμε οτιδήποτε άλλο και για ένα τουλάχιστο συνεχόμενο μήνα. Η μάκα έχει μια μικρή τάση προς το γυναικείο σύστημα αλλά μπορεί να βοηθήσει τονωτικά και τα δύο φύλα.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu