Καλσίτης  Λευκός 

Ο καλσίτης διπλασιάζει την ενέργεια σε όποιο σημείο κι αν τοποθετηθεί, είτε σε κάποιο Ενεργειακό Κέντρο, είτε σε κάποιο Μεσημβρινό.  Ένας λευκός καλσίτης, τοποθετημένος δίπλα στο κατάλληλο ορυκτό ή στον κατάλληλο συνδυασμό ορυκτών, για τη θεραπεία, τονώνει και ενισχύει την ενέργειά τους.

Βοηθά να αντικρίσουμε τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε σχετικά με την προσωπικότητά μας ξεκάθαρα. Είναι ένα ορυκτό που υποστηρίζει την αντικειμενική αυτοκριτική.

Προσφέρει νοητική εστίαση και διαύγεια. Αυξάνει παράλληλα την αντίληψη, όχι μόνο σε ένα και μόνο επίπεδο του θέματος που μας απασχολεί, αλλά και σε σχέση με την επίδραση του συγκεκριμένου θέματος σε όλα τα επίπεδά μας, όπως και για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η όποια απόφασή μας. Βοηθά να σπάσουν οι εγωιστικές επιθυμίες και τα κίνητρα, όπως και η τάση και η ανάγκη να μείνει κανείς κολλημένος στο παρελθόν χάνοντας έτσι τη ζωή του.

Η ενέργεια του λευκού καλσίτη δρα όπως το τρεχούμενο, πεντακάθαρο νερό: περνά και καθαρίζει φόβους από το παρελθόν, τους οποίους φέρνει στην επιφάνεια, προκειμένου να τους δούμε ξεκάθαρα και να τους αντιμετωπίσουμε, όπως και οποιουδήποτε είδους σκοτεινιά έχουμε δημιουργήσει οι ίδιοι στον εσωτερικό μας κόσμο.

Έχει τη δυνατότητα να αντλεί πληροφορίες από τα ακασικά αρχεία, αλλά και από άλλες διαστάσεις. Ανοίγει το Ενεργειακό Κέντρο Τρίτου Ματιού και τονώνει το Κέντρο Κεφαλής, το οποίο, αν είναι κλειστό, επιφέρει απροθυμία για ζωή, που στην ουσία είναι ένα είδος θανάτου, συνειδητού ή ασυνείδητου. Εδώ, ο λευκός καλσίτης βοηθά να ξανανοίξει το Κέντρο και να επανέλθει η διάθεση για ζωή και η σύνδεση με το σκοπό της.

Βοηθά στον καθαρισμό των οργάνων απέκκρισης, καθώς επίσης και εξισορροπεί τα επίπεδα ασβεστίου, τόσο διευκολύνοντας την απορρόφηση, όσο και διαλύοντας προβληματικές ασβεστώσεις.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email