Καλσίτης Χρυσός – Κίτρινος

Πολύ συχνά ο μελί καλσίτης με τον κίτρινο και το χρυσό μας μπερδεύουν. Δεν έχετε άδικο. Έχουν εξάλλου πολλά κοινά. Ξεχωρίστε τα με τον εξής απλό τρόπο. Φέρτε στο νου σας ένα κίτρινο βαθύ του μελιού για το μελί καλσίτη, όπως είναι και το όνομά του εξάλλου. Για τον κίτρινο-χρυσό καλσίτη φανταστείτε ένα έντονο κίτρινο και διαυγές.

Ο κίτρινος καλσίτης είναι εξαιρετικά τονωτικός για το κέντρο ηλιακού πλέγματος. Δίνει ενέργεια χωρίς όμως το φόβο ότι μπορεί να δημιουργήσεις ένταση, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη να προβάλλουμε τα ταλέντα του εαυτού μας χωρίς όμως την αγωνία για το πώς θα φανούμε.  Γενικά βοηθά στην ανάπτυξή μας σε διάφορα επίπεδα.

Ο χρυσός καλσίτης δε βοηθά μόνο να επουλωθούν τα συναισθηματικά τραύματα όπως κάνει ο μελί, αλλά έλκει chi από τα πιο δυνατά σημεία του σώματος και το διοχετεύει στο πιο τραυματισμένο και αδύναμο σημείο , δημιουργώντας έτσι μια ισχυρή ενεργειακή θωράκιση. Με αυτόν τον τρόπο αλλάζει το ενεργειακό δυναμικό του τραύματος, το οποίο παύει πια να έλκει παρόμοιες τραυματικές καταστάσεις από το εξωτερικό περιβάλλον. Δίνει εξαιρετική τόνωση στο chi του στομάχου και ειδικά του σπληνός. Είναι υπέροχος για τη θεραπεία της νευρικής ανορεξίας μόνος του ή σε συνδυασμό με αυτοκρατορικό τοπάζι.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu