Καλώ των έρωτα και τη συντροφικότητα στη ζωή μου

Βιωματικό σεμινάριο έλξης ερωτικής ενέργειας – θεωρία και πρακτική.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ:

 Έρωτας, πάθος, έμπνευση, συντροφικότητα, δημιουργία… Όλες αυτές είναι λέξεις οι οποίες συνδέονται μοναδικά και έρχονται από το συναίσθημα εκείνο που μας αναπτερώνει, όταν αυτό το νέο, ιδιαίτερο για εμάς πρόσωπο μπαίνει μέσα στη ζωή μας και την ανανεώνει! Μάθετε τον τρόπο να επικεντρώσετε την ενέργειά σας στην κατάλληλη δόνηση, ώστε να καλέσετε στη ζωή σας το σωστό άτομο, που μπορεί να γεμίσει τη ζωή σας με γλυκύτητα, με θερμά συναισθήματα και παθιασμένη αγάπη. Ανοίξτε τον εαυτό σας στο δώρο αυτό του Σύμπαντος και καλωσορίστε μία νέα αγάπη, που θα σας γεμίσει έμπνευση και δημιουργική ενέργεια!

 

ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ:

  • Εκφράζω ακριβώς αυτό που επιθυμώ από την αγάπη. Πώς μπορώ να ζητήσω ακριβώς αυτό που θέλω να βιώσω στον τομέα της αγάπης από το Σύμπαν;
  • Οραματισμός έλξης της αγάπης και του έρωτα.
  • Κατασκευή κρυσταλλικού, ενεργοποιημένου κολάζ της έλξης και της ενδυνάμωσης του έρωτα και της αγάπης στη ζωή μου.

*για αυτό το σκοπό, οι συμμετέχοντες φέρνουν μαζί τους ένα χαρτόνι στο χρώμα που τους εμπνέει και εικόνες που αντιπροσωπεύουν για αυτούς τον έρωτα και τη συντροφικότητα*

  • Ενδυνάμωση του συναισθηματικού σώματος με τη βοήθεια των κατάλληλων ορυκτών, ώστε να γίνει πιο μαγνητικό στην αγάπη.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

*Ένα ανοιχτό σεμινάριο που απευθύνεται σε όλους!

*Η διάρκεια είναι 3 ώρες και περιλαμβάνονται σνακ και τσάι

*Καλό θα είναι οι συμμετέχοντες να είναι ντυμένοι με άνετα ρούχα και κάλτσες.

*Ημερομηνία και ώρα: Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, 18.00 – 21.00

*Διεύθυνση: Ανδρομάχης 52, Καλλιθέα, πλησίον ΗΣΑΠ Ταύρου – Καλλιθέα.

*Δήλωση συμμετοχής: 6974455759 – [email protected]

*Κόστος συμμετοχής: 30€

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ SHAKILA

H Shakila Ιωάννα Μπράτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια με εμπειρία 25 ετών στο χώρο των Εναλλακτικών Θεραπειών. Η ιδιαίτερη αγάπη και ειδίκευσή της είναι στον τομέα της Κρυσταλλοθεραπείας. Η εκπαιδευτική της πορεία περιλαμβάνει καλλιτεχνικές σπουδές, όπως και μακροχρόνια κατάρτιση σε διαφόρων ειδών εναλλακτικές μορφές θεραπειών, όπως ο βελονισμός, η ρεφλεξολογία, η θεραπευτική μάλαξη, η βοτανοθεραπεία, η αρωματοθεραπεία, η θεραπεία μέσω Τέχνης και κυρίαρχα η εσωτέρα ψυχολογία και η σύνδεση και σύνθεση βιωματικών εργαστηρίων.

Αυτήν την περίοδο, συνεχίζει τη συνεργασία της με την Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, διδάσκοντας Κρυσταλλικό Βελονισμό – χρησιμοποιώντας ως βάση την προηγούμενη συνεργασία της με τον εκδοτικό οίκο «Δίον» Κρυσταλλικός Βελονισμός και Ορυκτά: θεραπευτικό εγχειρίδιο. Μόλις κυκλοφόρησε και το τελευταίο της συγγραφικό έργο, το Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας, από τον ίδιο εκδοτικό οίκο.

Παράλληλα, διοργανώνει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων, για την εκπαίδευση νέων εναλλακτικών θεραπευτών, αλλά και την εξάπλωση της γνώσης των ενεργειακών πτυχών της φύσης, για τη βελτίωση και αναβάθμιση της καθημερινής ζωής.

Συντηρεί τον προσωπικό της ιστότοπο Shakila.gr με θεματολογία σχετική με την Κρυσταλλοθεραπεία και τις εναλλακτικές θεραπείες και τον ιστότοπο Blossominggoddess.gr με κέντρο την ενδυνάμωση και την άνθιση της γυναικείας αλληλεγγύης στον κόσμο.

 

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email