Καπνώδης Χαλαζίας

Ο καπνώδης Xαλαζίας ή Kαπνίας, γειώνει και δημιουργεί σταθερή βάση για να εκδηλωθούν οι ενέργειες του Φωτός. Διευρύνει τη συνειδητότητά μας ώστε να αντιληφθούμε και να αποκωδικοποιήσουμε τις πληροφορίες του πνεύματος στο γήινο πεδίο.

Μας υποστηρίζει για να εκδηλώσουμε ενεργειακά το προσωπικό όραμα της ύπαρξής μας αλλά ταυτόχρονα δραστηριοποιεί και ποιότητες ικανές να το στηρίξουν, όπως είναι το σθένος, η  υπευθυνότητα και η εστιασμένη πρόθεση. Όλο αυτό το ενεργειακό δυναμικό φέρνει στην επιφάνεια κι έναν ακόμα φόβο που έχει να κάνει με την αποφυγή της δημιουργίας, μια κρυφή τάση φυγής που λίγο πολύ όλοι έχουμε βιώσει, αφού πια δεν έχουμε πού να κρυφτούμε και το χειρότερο είναι ότι δεν θέλουμε πια να κρυφτούμε! Αναγνωρίζουμε πλέον τη δύναμη του Δημιουργού μέσα μας, συνεπώς και την ευθύνη μας προς το Φως και την εδραίωσή του επί της γης. Ο καπνώδης χαλαζίας είναι ένας πολύ ισχυρός ορυκτός προστάτης, που μπορεί να μας προστατεύσει σε διάφορα πεδία ακόμα και να διαισθανθεί πριν από εμάς πού χρειάζεται να στείλει το δυναμικό του για να επανδρώσει τα οποιαδήποτε ενεργειακά κενά που μπορεί να βληθεί από αρνητικές εισβολές.

Ο καπνώδης χαλαζίας καθαρίζει αρνητικούς φραγμούς, πεποιθήσεις και προσκολλήσεις που έχουν σχέση με τον τρόπο που εμείς διαχειριζόμαστε τον εαυτό μας. Ταυτόχρονα, μας βοηθά να απομακρύνουμε ή να βάλουμε όρια σε ανθρώπους και καταστάσεις που ενεργοποιούν τις αντίστοιχες περιοριστικές πεποιθήσεις. Κατά τη διαδικασία αυτού του απεγκλωβισμού, μας μεταδίδει μια καινούργια γνώση που αφορά στην ελευθερία – την ελευθερία που δεν έχει να κάνει με την ανευθυνότητα ή με μια έξυπνη δικαιολογία για να φύγουμε όταν τα πράγματα ζορίζουν. Η ελευθερία είναι μια ύψιστη μορφή συνειδητότητας στην οποία όλοι πρέπει να εκπαιδευτούμε, να τη βιώσουμε και να εκφράσουμε τη ζωή μας μέσα από αυτή την ποιότητα.

Ο καπνίας είναι η πιο σταθερή γέφυρα μεταξύ ουρανού και γης. Θα βοηθήσει τους εργάτες του φωτός να γειωθούν και να αποδεχθούν ευκολότερα την ενσάρκωσή τους στη Γη, ώστε να κάνουν την υπέρβαση που χρειάζεται η  ψυχή τους στην εξέλιξή της στο γήινο πεδίο. Θα μαλακώσει καταστάσεις κατάθλιψης όπως και περιστατικά που, για παράδειγμα, ο ένας σύντροφος φεύγει από τη ζωή με σωματική πάθηση και ο άλλος μη μπορώντας να αντέξει την απώλεια, αρνείται να ζήσει και αποχωρεί κι αυτός κλείνοντας σταδιακά τα ενεργειακά του κέντρα.

Μπορείτε να τοποθετήσετε τον καπνία σε όποιο ενεργειακό κέντρο θέλετε να ενεργοποιήσετε, έχοντας όμως δίπλα του ένα master ορυκτό που αντιστοιχεί στο κέντρο. Έτσι θα αποκτήσετε την αίσθηση και την αντίληψη του τι είναι αυτό που θέλετε να εκφράσετε από το δυναμικό του κέντρου, αλλά δυσκολεύεστε λόγω ασυνείδητων φόβων.

Ο Kαπνίας ανακουφίζει τους πόνους της λεκάνης και των κάτω άκρων, είτε πρόκειται για μουντούς είτε για οξείς πόνους. Χαλαρώνει τα κάτω άκρα αν υπάρχει τάση για κράμπες και δυναμώνει τους τένοντες στα πέλματα προστατεύοντάς μας από παραπατήματα και στραμπουλήγματα.  Χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, τους πονοκεφάλους και ιδιαίτερα τις ημικρανίες που είναι ενέργεια που έχει ανέβει βίαια προς τα επάνω. Βοηθάει σε προβλήματα της κοιλιακής χώρας που αν και τα εσωτερικά της όργανα αντιστοιχούν στα ενεργειακά κέντρα ιερού και ηλιακού, επηρεάζονται πολύ από τη δυσαρμονία του κέντρου βάσης. Το κέντρο βάσης (όπως και το κέντρο κεφαλής) κλίνει κάθετα του σώματος (ενώ τα άλλα κλίνουν οριζόντια)και όταν δεχτεί ένα απρόσμενο σοκ κλείνει απότομα προς τα πάνω και «μαγκώνει» τα εσωτερικά όργανα του κορμού, καθώς και το κέντρο ιερού.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu