Κατοπτρικός Αιματίτης

Ένα ορυκτό που μας συνδέει ταυτόχρονα και ακριβώς με το ίδιο δυναμικό με Ουρανό και Γη.

Δίνει πνευματικό υλικό και ταυτόχρονα παρέχει τη γείωση και την υλοποίηση, με ένα εντελώς φυσικό τρόπο. Γενικά, βοηθά να δούμε το πνευματικό μονοπάτι μέσα από την καθημερινή μας ζωή. Δημιουργεί ενεργειακό χώρο, ώστε η ενεργειακή μας φύση να χωρέσει στη ζωή μας.

Ένα ορυκτό που δρα καταπραϋντικά στις εντάσεις και δουλεύει βαθιά και ήσυχα. Βοηθά να κατανοήσουμε με απλοϊκό τρόπο Συμπαντικές αλήθειες και να δούμε ποιες και με ποιόν τρόπο μπορούν να γίνουν δικές μας, μέσα από τις ιδιαιτερότητές μας και την ιδιοσυγκρασία μας. Μας συνδέει με τα αδέρφια μας τα αστέρια και, μαζί με τη βοήθειά του, μπορεί να δημιουργηθεί η κατάλληλη συγχρονικότητα για να οδηγηθούμε προς το μονοπάτι μας.
Μας βοηθά να απορρίψουμε ρόλους, πεποιθήσεις, πιστεύω για το πώς πρέπει να είναι η πνευματικότητα και να φτάσουμε στην ουσία της.
Ενισχύει την αίσθηση της αυταξίας και τη δυνατότητα να σταθούμε δυνατά και σταθερά στα πόδια μας, με τη σιγουριά που μας δίνει το υψηλό όραμα, σε συνδυασμό με την αίσθηση της γήινης ασφάλειας. Έτσι, όχι μόνο θέλουμε, αλλά και μπορούμε να πράξουμε.

Μας συνδέει με τη χαρά, την εμπιστοσύνη, το όραμα και μας δεσμεύει στο μοναδικά δικό μας μονοπάτι.

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu

Μεγάλη προσφορά Ιουλίου

Μία μοναδική προσφορά για τους φίλους της σελίδας, για τον Ιούλιο! Κάθε Πέμπτη του Ιουλίου, μπορείτε να επιλέξετε μία συνεδρία ενεργειακής διάγνωσης των chakra ή μία συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας ή συνεδρία ενεργειακής ανάγνωσης ταρώ, μόνο με 25€! Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 40 λεπτά και το ραντεβού κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Κανονίστε τη συνεδρία σας τώρα, με ένα τηλέφωνο στο 6974455759