Κοράλλι άσπρο και μαύρο

ΚΟΡΑΛΛΙ ΑΣΠΡΟ 
Βοηθά να έρθουμε σε σύνδεση με τους πνευματικούς οδηγούς μας, να καθαρίσουμε τις κολλημένες αρνητικές ενέργειες από την αύρα μας, γειώνει τις ψυχικές ποιότητές μας και βοηθά μαζί με το γαγάτη να βρούμε τρόπο διαχείρισής τους στο γήινο πεδίο. Προστατεύει το εσωτερικό παιδί, αλλά γενικά και τα παιδιά από την κριτική όπως και τη σύγκριση που μπορεί να δεχτούν από ενήλικες με κακόβουλο τρόπο.

 

 

 

 


ΚΟΡΑΛΛΙ ΜΑΥΡΟ
Διαλύει δυναμικά το φόβο του σκοταδιού και τον πανικό, μετατρέποντας την αρνητική ενέργεια σε φως. Το μαύρο κοράλλι είναι πολύ καλός εξαγνιστής σε όλα τα επίπεδα. Χρησιμοποιείται σε κατάλληλους συνδυασμούς για μια καλή αποτοξίνωση και η χρήση του φτάνει έως και σε καθαρισμούς ενέργειας χώρου, όπου συνδυάζεται άριστα με το θειάφι, ειδικά όταν θέλουμε να απεγκλωβίσουμε ένα χώρο από οντότητες (προσοχή το θειάφι είναι τοξικό, χρειάζεται εμπειρία στη χρήση του).

 

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu

Μεγάλη προσφορά Ιουλίου

Μία μοναδική προσφορά για τους φίλους της σελίδας, για τον Ιούλιο! Κάθε Πέμπτη του Ιουλίου, μπορείτε να επιλέξετε μία συνεδρία ενεργειακής διάγνωσης των chakra ή μία συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας ή συνεδρία ενεργειακής ανάγνωσης ταρώ, μόνο με 25€! Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 40 λεπτά και το ραντεβού κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Κανονίστε τη συνεδρία σας τώρα, με ένα τηλέφωνο στο 6974455759