Κρυσταλλικά βάμματα – Τα ελιξήρια του φωτός

Τα βάμματα δρουν ως αλχημιστική φόρμουλα μετατροπής της ενέργειας μας. Βοηθούν ψυχοσυναισθηματικές διαδικασίες που μας μπλοκάρουν, να εξελιχθούν, ούτως ώστε να βιώσουμε την υγεία σε όλα μας τα επίπεδα.Μπορείτε να αισθανθείτε άμεσα την ενέργεια τους ή να βιώσετε σταδιακά μέσα στο χρόνο τις αλλαγές που κινητοποιούν.
Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι και η δική σας αυτογνωσία και θέληση είναι στοιχεία απαραίτητα για να ενώσετε το σώμα, το συναίσθημα, το νου και τη ψυχή, σε απόλυτη αρμονία.
ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ


Όταν υπάρχει ένα αίσθημα «βρωμιάς» ή η πεποίθηση ότι φέρνουμε κάτι σκοτεινό επάνω μας που μας εγκλωβίζει. Απελευθερώνει σε όλα τα επίπεδα και όλες τις διαστάσεις μας από την αρνητική ενέργεια. αποτοξινώνει όλο μας το σύστημα, ενεργειακά και σωματικά, ακόμα και επίμονες, αρνητικές σκέψεις.

ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ


Για ανθρώπους που έχουν μέσα τους ένα μόνιμο φόβο ότι κάτι κακό θα τους συμβεί. Πιστεύουν ότι τους «γλωσσοτρώνε», ότι έχουν δεχτεί κατάρα ή μάγια ή ακόμα ότι είναι αμαρτωλοί και πληρώνουν για αυτό. Ένας συνδυασμός που εξαγνίζει σε όλα τα πεδία, αποδεσμεύει από όποια μορφή αρνητικής ενέργειας και αν έχει προσκολληθεί επάνω τους, όπως και από εισβολές κάθε είδους. Τους βοηθά να νιώσουν πραγματικά προστατευμένοι και ασφαλείς με τις ενέργειες του φωτός.

ΑΠΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ


Ένα βάμμα για αυτούς που πιστεύουν ότι πρέπει να παραδώσουν τον εαυτό τους στον άλλο για να αγαπηθούν, χάνοντας έτσι τα όρια τους, όσους αποδέχτηκαν συνειδητά ή ασυνείδητα το ρόλο του μάρτυρα και του ενεργειακού τροφού, για να αποδείξουν την αγάπη τους, αλλά και για αυτούς που το αυρικό τους πεδίο είναι τόσο αδύναμο, ώστε καταλήγουν να δέχονται μονίμως εισβολές. Διαχωρίζει δυναμικά το συναίσθημα και το πάθος από το νου, ώστε να μπορούν να δουν καθαρά τι συμβαίνει. Φέρνει την ενέργεια ξανά στο κέντρο της, απελευθερώνει από προσκόλληση σε ανθρώπους και καταστάσεις που μας βλάπτουν. Ενεργοποιεί τον αυτοέλεγχο και τη θέληση να πάρουμε τη δύναμη μας πίσω. Θεραπεύει τη θλίψη, το παράπονο και την πίκρα που έχουν ως αιτία ότι οι άλλοι δεν αντιλήφθηκαν όσα εμείς δώσαμε.
ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ

Για όσους νιώθουν ότι έχουν εξαντληθεί για κάποιο λόγο, συναισθηματικό, σωματικό ή νοητικό, προσπαθώντας να διεκδικήσουν τη «λάμψη» που νομίζουν ότι δεν έχουν. Τονώνει σε όλα τα επίπεδα, δίνει ενέργεια, νοητική αντίληψη και σθένος να εκφράσουν τα πιστεύω τους. Τους βοηθά να αντιληφθούν τι προσφέρουν στους άλλους και να το εκτιμήσουν. Αποκρυσταλλώνει μέσα τους, σταδιακά, του πόσο πολύτιμοι είναι.

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ


Για ανθρώπους που εξάντλησαν όλους τους πόρους της ζωτικής τους ενέργειας και έτσι τώρα νιώθουν ότι όλα καταρρέουν γιατί δεν έχουν τη δύναμη να τα στηρίξουν πια. Ένα γενικά τονωτικό βάμμα. Δίνει ενέργεια, ζωτικότητα και αναζωογονεί σε όλα τα επίπεδα.

ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΑΣ

Για ανθρώπους που έχουν καταπιέσει τη δύναμη τους, δεν την έχουν πραγματικά αντιληφθεί και έτσι δεν έχουν εκφράσει το δυναμικό τους. Τονώνει την ενέργεια, επεκτείνει την αύρα και βοηθά να δημιουργηθεί περισσότερος μαγνητισμός γύρω τους. Δίνει θάρρος, αυτοπεποίθηση και την πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Φέρνει γενική ευημερία στη ζωή.

ΓΕΙΩΣΗ, ΔΥΝΑΜΗ, ΘΑΡΡΟΣ

Όταν υπάρχει δυσκολία να γειωθούν οι ιδέες που υπάρχουν, όπως και έλλειψη δύναμης για τη δημιουργία των οραμάτων, η οποία αφήνει μια αίσθηση πίκρας και πολλά ανικανοποίητα συναισθήματα. Κινητοποιεί τη θέληση για δράση, καθώς και το σθένος να θέσουμε όρια σε καταστάσεις και ανθρώπους. Ξυπνά την αποφασιστικότητα για να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια μας.

ΝΟΗΤΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ

Όταν υπάρχουν διασκορπισμένες σκέψεις, θολούρα στο μυαλό και αδυναμία νοητικής επικέντρωσης σε ό,τι κάνουμε. Τονώνει τη διάθεση για μελέτη σε εποχή εξετάσεων. Γενικά καθαρίζει και ενδυναμώνει το νου, καθώς και τη διανοητική δραστηριότητα. Βοηθά στην αποστήθιση καθώς και στη σταθερότητα στη μελέτη.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Για ανθρώπους που η θλίψη τους έχει καταβάλει και βιώνουν συνεχώς έντονες αλλαγές διάθεσης. Έχουν έμμονες αρνητικές σκέψεις, όπως και μια αίσθηση απογοήτευσης και αδυναμίας. Σταθεροποιεί τη διάθεση, απελευθερώνει από ανησυχία και στρες, ενθαρρύνει τις θετικές σκέψεις και καλμάρει γενικά. Δίνει ανακούφιση και ψυχική ειρήνη.

ΧΑΡΑ

Ένα βάμμα πολύ χρήσιμο σε εποχές που νιώθετε ότι έχετε στεγνώσει ψυχικά και σωματικά από την καθημερινή πίεση της ζωής. Όταν υπάρχει αίσθηση ότι δίνετε πολλά, αλλά ξεχνάτε να πάρετε. Δίνει αισιοδοξία, ψυχική ανάταση, ελπίδα και ενθουσιασμό για τη ζωή. Είναι μια ισχυρή δύναμη ώθησης για μια νέα αρχή και για να μάθετε να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

Για ανθρώπους που έχει μπλοκάρει η έκφραση τους γενικά. Έχουν ιδέες τις οποίες δε μπορούν να δώσουν στους άλλους να καταλάβουν. Έτσι, καταλήγουν να κλειστούν, ενώ στην πραγματικότητα η οποιαδήποτε μορφή έκφρασης είναι η ουσιαστική τους ανάγκη. Βοηθά καλλιτέχνες που θέλουν να απελευθερώσουν όλο το δυναμικό τους στη δουλειά τους ή ακόμα και αυτούς που η επικοινωνία είναι ουσιαστική ανάγκη για την εξέλιξη της εργασίας τους. Γενικά αυτό το βάμμα βοηθά να σπάσετε περιοριστικούς φραγμούς και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να λάμψει και να γεμίσει αυτοπεποίθηση.

ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Για γυναίκες που έχουν ταυτιστεί με έναν από τους θηλυκούς ρόλους, όπως μάνα ή ερωμένη, ξεχνώντας την πολυπλευρότητα τους. Έτσι υπάρχει πάντα μέσα τους ένα αίσθημα κενού. Είναι τόσο δυνατό το «πρέπει» του ρόλου κάποιες φορές, που όταν ξυπνάει η ανάγκη ενός άλλου κομματιού τους ξεκινά ένας εσωτερικός «εμφύλιος πόλεμος» που πάντα τις αφήνει χαμένες και ανικανοποίητες. Αφυπνίζει τη θηλυκή δύναμη και τη «μαγεία» που κάθε γυναίκα έχει μέσα της. Δίνει ώθηση για να εξερευνήσει και να διεκδικήσει ό,τι τη γεμίζει σε όλα τα πεδία της, απελευθερώνοντας την από ενοχές. Βοηθά γυναίκες που από ψυχολογικά αίτια έχουν κλείσει τη μήτρα τους ενεργειακά και έτσι έχουν δυσκολία στο να συλλάβουν.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ

Για αυτούς που έκλεισαν την καρδιά τους συνειδητά ή ασυνείδητα. Δεν έχουν σύνδεση με τα συναισθήματα τους και έτσι έγιναν σκληροί, απόμακροι ή απαθείς με τους άλλους. Σε όλες τις περιπτώσεις ο φόβος της επαφής είναι έντονος. Επίσης, υπάρχει μια κρυφή τάση εκδίκησης, ιδιαίτερα στους κοντινούς τους ανθρώπους, σε αυτούς που τους δείχνουν αγάπη, γιατί τους φέρνουν σε επαφή με τη δική τους κλειστή καρδιά και αυτό τους θυμώνει υποσυνείδητα. Αυτό το βάμμα τους δίνει ξανά τη σύνδεση, που έκοψαν, με την καρδιά τους. Επαναφέρει την αίσθηση στις «μουδιασμένες» καρδιές και την ενσυναίσθηση των συναισθημάτων τους. Τους γεμίζει γλυκιά ενέργεια και ζεσταίνει την ύπαρξη τους. Ανοίγει ενεργειακά την καρδιά, ώστε να επιτρέψουν να βιώσουν ξανά την αγάπη και να τολμήσουν να την προσφέρουν ξανά με τη σειρά του.

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Για ανθρώπους που έκλεισαν τη σεξουαλικότητα τους, είτε γιατί τους επηρέασαν οικογενειακά ή κοινωνικά πρότυπα ηθικής, που δημιούργησαν ενοχή ως προς τη σεξουαλική τους έκφραση, είτε λόγω ερωτικών στάνταρ που νιώθουν ότι δε μπορούν να φτάσουν. Ακόμα και η καθημερινή πίεση είναι αρκετή για να δημιουργήσει μπλοκαρίσματα. Όποιος και αν είναι ο λόγος, τελικά, καταλήγουν να βιώνουν αδυναμία να αφεθούν να εκφράσουν και να απολαύσουν την ερωτική τους ενέργεια. Ζεσταίνει την παγωμένη σεξουαλικότητα, αλλά και την τονώνει, ανανεώνοντας έτσι το πάθος. Δίνει απελευθέρωση στην ερωτική πράξη χωρίς ντροπή.

ΕΛΞΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ

Είναι χρήσιμο σε ανθρώπους που έχουν περάσει καιρό μόνοι τους χωρίς να έχουν καταφέρει να έλξουν ερωτικό σύντροφο, που θα τους γέμιζε συναισθηματικά, δημιουργώντας τους θλίψη και μοναξιά. Καθώς η δράση του βάμματος θα μεταλλάξει την αυρική σας συχνότητα παρατηρήστε τι θα σας βγάλει συναισθηματικά. Είναι υπέροχο υλικό γιατί θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι φραγμούς έχετε στήσει σε αυτόν τον τομέα, κάτι που θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο το ενεργειακό κάλεσμα που θα δημιουργηθεί. Ένα βάμμα που είναι ικανό να φέρει τη συντροφικότητα στη ζωή, με τον κατάλληλο σύντροφο, την επιθυμητή ένωση μαζί του και το ξύπνημα του αισθησιασμού.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΝΟΙ

Για ανθρώπους που ένας χωρισμός έχει σημαδέψει βαθιά την ύπαρξη τους ή γενικά νιώθουν απογοητευμένοι από τη σχέση τους κάτι που τους δυσκολεύει να προχωρήσουν στη ζωή τους. Συναισθήματα εγκατάλειψης και θλίψης του ταλανίζουν καθημερινά. Φέρνει την ίαση στις πονεμένες καρδιές και γλυκαίνει όλα τα δυσάρεστα συναισθήματα που έχουν. Δίνει το αίσθημα της σύνδεσης και κατ’ επέκταση δημιουργεί την πεποίθηση ότι είναι σε ένωση με όλα τριγύρω τους.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΟΚ

Σταματά την ασυνείδητη αναζήτηση πόνου, που έχουμε εγκαταστήσει στο ενεργειακό μας σύστημα, μετά από ένα σοκ. Βοηθά να θεραπευτούν παλιές πληγές και να σταματήσουν την κρυφή, εγωϊστική τους στάση ή πεποίθηση «θα αντέξω και άλλο». Ενδυναμώνει την αγάπη για τον εαυτό, τη συναισθηματική και νοητική ευελιξία που χρειάζεται για να βρουν ένα τρόπο ζωής χωρίς τριβή.

ΑΦΘΟΝΙΑ

Όταν από καταστάσεις που έχετε βιώσει έχετε καταλήξει να φέρεστε με πολλή τσιγκουνιά, τόσο που στερείτε ακόμα και στον εαυτό σας το δικαίωμα να απολαύσει, έστω και μικρές χαρές. Όταν υπάρχει η υποσυνείδητη καταγραφή «δεν αξίζω», η οποία συνήθως δημιουργείται στα παιδικά χρόνια και επηρεάζει δραματικά την έλξη της αφθονίας στη ζωή σας. Ακόμα, φόβοι που κλείνουν την εισροή αφθονίας είναι ότι δε θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σε καταστάσεις που έχουν μεγάλες απαιτήσεις ή ότι θα καταλάβουν οι άλλοι την έλλειψη σας σε διάφορους τομείς, φόβοι ψευδείς, που δημιουργήθηκαν από έλλειψη ευταξίας και τελικά εδραιώθηκαν, μπλοκάροντας τη ζωή σας. Αυτό το βάμμα θα σας δώσει ώθηση να δράσετε και να κατανοήσετε τους στόχους σας. Θα σας γεμίσει έμπνευση για να ανακαλύψετε νέους τρόπους διαχειρισμού της δύναμης σας, ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στις προσπάθειες σας, πίστη στην αξία σας και στο δικαίωμα να έχετε αλλά και να μοιράζεστε, που είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους έλξης. Φέρνει κοντά σας ανθρώπους που έχουν τη διάθεση να σας υποστηρίξουν και να σας προσφέρουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΘΟΝΙΑ

Όταν έλκετε χρήματα αλλά δε μπορείτε να τα κρατήσετε στη ζωή σας, για κάποιο αδιευκρίνιστο τρόπο. Οι συνεργασίες διαλύονται και λίγο πριν την απολαβή όλα καταρρέουν. Ένα βάμμα που εδραιώνει τον πλούτο στη ζωή σας και βοηθά να βγάλουν ρίζες οι προσπάθειες σας, ώστε να ισχυροποιηθούν και να σας αποδώσουν καρπούς.

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ


Αμέθυστος – Φεγγαρόπετρα – ΣελεστίτηςΈνα βάμμα που βοηθάει ανθρώπους που έστω και αν θέλουν να ξεδιπλωθούν πνευματικά, φόβοι τους κρατάνε προσκολλημένους σε υλικά κομμάτια τους. Δίνει σύνδεση με τα ανώτερα πεδία, εμβάθυνση στο διαλογισμό, ανοίγει τη διαίσθηση και φέρνει βαθιά γαλήνη.

Για όσους έχουν πρόβλημα γείωσης καλό θα ήταν να το συνδυάσουν με κάτι γειωτικό.

ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα βάμμα που βοηθά στη σύνδεση με τις ανώτερες διαστάσεις και τη μεταφορά των πνευματικών μηνυμάτων που αφουγκραζόμαστε. Επεκτείνει τη συνειδητότητα, ώστε η πρόσβαση στα πνευματικά πεδία να είναι εφικτή.

ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΕΔΙΑ

Ένα βάμμα που συνδέει άμεσα με τα αγγελικά πεδία, βοηθώντας στη λήψη θεραπείας και μηνυμάτων από αυτά. Έτσι δίνει συνεχώς την αίσθηση της στήριξης και την προστασίας που αυτά προσφέρουν.

ΑΥΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

Ένα βάμμα που βοηθά να καθαρίσουν τα αυρικά σώματα από αρνητικές ενέργειες που έχουν προσκολληθεί επάνω τους και να κλείσουν οι τρύπες που από κακό διαχειρισμό τους έχουν ανοίξει. Επιφέρει θεραπεία, ώστε να μπορούν να είναι υγιή, να εκπέμπουν την ενέργεια τους και να μας προστατεύουν από εξωτερικές εισβολές.

ΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Δυναμώνει και φορτίζει το αστρικό σώμα, ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει. Αφυπνίζει τη συνειδητότητα ώστε να υπάρχει επαγρύπνηση σε όλη διαδικασία.

ΘΕΪΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

Ένα βάμμα που σας συνδέει με τη θεϊκή ενέργεια και σας βοηθά να βιώσετε το μεγαλείο της αγάπης και της σοφίας που το διέπει. Σας συνδέει με το θεϊκό σπόρο μέσα σας και σας δίνει τη δυνατότητα να αφυπνιστείτε πνευματικά. Γεμίζει κάθε σας κύτταρο με την ποιότητα της ειρήνης.

ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΩΝ 9 ΠΛΑΝΗΤΩΝ


Βοηθά τις όποιες πλανητικές επιρροές που δέχεστε να μειώσουν την ένταση τους και να επέλθει αρμονία στις ενέργειες που σας βάλλουν. Εξαιρετικός συνδυασμός με το αντίστοιχο κρυσταλλικό λάδι.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Τα παιδιά της νέας εποχής καλούνται να γειώσουν ενέργειες σχεδόν άγνωστες ακόμα για την ανθρωπότητα. Έρχονται να διδάξουν την αυτονομία σε συνδυασμό με την ομαδικότητα. Αυτή η ένωση δύο διαφορετικών ως τώρα ψυχολογικών προφίλ δημιουργεί εντάσεις και αντιδράσει, καθώς το ψυχικό τους έργο έρχεται σε αντίθεση με την προσωπικότητα που προσπαθούμε να τους δομήσουμε.

ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΗΣ

Δίνει το θάρρος και τη δύναμη να πάρουμε τις αποφάσεις για τη ζωή μας, να βάλουμε τους στόχους μας και να τους κάνουμε πράξη, γειώνει την ενέργεια και σταθεροποιεί τα όρια.

ΚΕΝΤΡΟ ΙΕΡΟΥ

Βοηθά να γινόμαστε δημιουργοί της ζωής μας, να τονώνουμε τη δυνατότητα σύλληψης από μια καινούργια ενέργεια ως μια καινούργια ζωή. Επιτρέπει να απολαμβάνουμε τη ζωή και τον ερωτισμό, χωρίς ενοχές. Έλκει την αφθονία στη ζωή μας.

ΗΛΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Είναι το κέντρο της δύναμης. Από αυτό το κέντρο εκφράζουμε τα θέλω και τις φιλοδοξίες μας, αναγνωρίζουμε την αξία μας και παίρνουμε τη δύναμη για να ξεδιπλώσουμε την προσωπικότητα μας.

ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

Είναι το κέντρο που πάλλεται η αγάπη. Μας γεμίζει με κατανόηση, συμπόνια και χαρά. Μας βοηθά στην αποδοχή του εαυτού μας και μας ωθεί προς την ομορφιά και την αρμονία.

ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΙΜΟΥ

Είναι το κέντρο που μας βοηθά να κατανοήσουμε και να εκφράσουμε την εσωτερική μας αλήθεια, καθώς και τα συναισθήματα μας, χωρίς φόβο. Βοηθά να απελευθερώσουμε το λόγο και την έκφραση μας σε όλα τα επίπεδα.

ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Είναι το ενεργειακό κέντρο που βοηθά στην ενόραση και στην ανοικτή επικοινωνία με το σύμπαν. Τονώνει την πνευματική και φυσική αντίληψη και μας δίνει τη σωστή διάκριση για το τι είναι καλύτερο για εμάς στη ζωή μας.

ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΗΣ

Είναι ο δίαυλος επικοινωνίας με τα ανώτερα πεδία. Έλκει και απορροφά το φως και τις συμπαντικές εκλεπτυσμένες ποιότητες. Μας βοηθά να συνδεθούμε με τον Ανώτερο Εαυτό μας και με το Όλον και να συνειδητοποιήσουμε την ενότητα μας με αυτό.

ΤΟΛΜΗ – ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ


Εξαιρετική βοήθεια για ανθρώπους που δεν τολμούν, να ξεπεράσουν αδυναμίες και φόβους ώστε να δράσουν. Αφυπνίζει την εσωτερική δύναμη, ώστε να κινηθούν αποτελεσματικά και να κατακτήσουν αυτό που θέλουν.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ


Αφυπνίζει στο μέγιστο το εσωτερικό δυναμικό, ταυτόχρονα κεντράρει όλη αυτήν την ενέργεια προς το στόχο. Δύναμη, κίνηση και πίστη γίνονται ένα, ώστε να βοηθήσουν στη γείωση και υλοποίηση του στόχου.

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ

Ένας συνδυασμός που θα αφυπνίσει την γνώση και την δύναμη.

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ


Αυτός ο συνδυασμός όπως και του μάγου φέρνει γνώση και δύναμη όπως την χρήση και την ένωση διαφόρων φυσικών συστατικών για καινούργια παρασκευάσματα.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ


Δυο συνδυασμοί που θα ενδυναμώσουν την ανώτερη επικοινωνία σας και θα σας επιτρέψουν να πάρετε συμπαντικές πληροφορίες.

ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΞΩΔΙΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ


Σύνδεση με άλλα σύμπαντα.

ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ-ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ


Βαθειά γνώση και σοφία , επαφή με τα αρχαία μυστήρια, όπως και μυστικές γνώσεις από μυητικές τελετουργίες.

ΙΠΠΟΤΗΣ

Για να αφυπνιστούν μνήμες ιπποτικές και γνώσεις που κατείχατε. (όχι αν υπάρχει βίαιη διάθεση)

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Βοηθά στην σύνδεση με εκείνη την εποχή και με το πνεύμα του Αρθούρου, φέρνει στο συνειδητό γνώση από την στρόγγυλη τραπέζη.

ΑΒΑΛΟΝ

Ένας συνδυασμός που μας μεταφέρει στο νησί της αρχαίας θεάς.

ΣΑΜΜΑΝΙΣΜΟΣ

Ξυπνά της σαμμανικές γνώσεις μέσα σας και μας βοηθά να αφομοιώσουμε τεχνικές αναγνωρίζοντας το βάθος τους.

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γνώση τον αρχαίων μυστηρίων της Ελλάδας

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ


Γνώση των αρχαίων μυστηρίων της Αιγύπτου.

ΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ II


Σας βοηθά να απελευθερώσετε το αστρικό σας σώμα και να ταξιδέψετε στο αστρικό πεδίο.

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu

Μεγάλη προσφορά Ιουλίου

Μία μοναδική προσφορά για τους φίλους της σελίδας, για τον Ιούλιο! Κάθε Πέμπτη του Ιουλίου, μπορείτε να επιλέξετε μία συνεδρία ενεργειακής διάγνωσης των chakra ή μία συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας ή συνεδρία ενεργειακής ανάγνωσης ταρώ, μόνο με 25€! Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 40 λεπτά και το ραντεβού κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Κανονίστε τη συνεδρία σας τώρα, με ένα τηλέφωνο στο 6974455759