Κρυσταλλικά ιάματα

Τα κρυσταλλικά ιάματα είναι ένας από τους πιο αρμονικούς τρόπους να βρούμε την ισορροπία μας μέσα από την δύναμη της φύσης και συγκεκριμένα από το ορυκτό βασίλειο. Διαφέρουν από το κρυσταλλικό νερό στον τρόπο της παρασκευής τους και ενεργοποίησης τους, μέσα από την ηλιακή ενέργεια.

Μια μέθοδος που δεν στοχεύει μονό σε ένα σημείο τις ύπαρξης μας αλλά στην ολιστική εναρμόνιση μας. Λίγο πολύ πια, όλοι έχουμε ακούσει για το πόσο πολύπλευρη είναι η ύπαρξη μας. Όλοι έχουμε ακούσει λέξεις όπως κάρμα, αρνητικές επιρροές από το γενεαλογικό μας δέντρο, δομές τις προσωπικότητας μας, και τόσα άλλα που μπορούν να αποτελέσουν τροχοπέδη στην όποια ανάπτυξη μας.  Σε αυτό το μικρό άρθρο, θα δούμε με πιο τρόπο μπορούμε να συνεισφέρουμε το καλύτερο στην πορεία μας.

Ας αρχίσουμε από το πιο βασικό. Πως παρασκευάζουμε ίαμα κρυστάλλων.

Τοποθετούμε το ενεργειακά καθαρά ορυκτό σε ένα διάφανο γυάλινο σκεύος χωρίς κανένα σχέδιο πάμω του, μαζί με νερό πηγής η φίλτρου. Το αφήνουμε στον ήλιο από την ανατολή έως την δύση. Σε αυτό το διάστημα, το νερό μας αποτυπώνει την ενεργειακή δομή του κρυστάλλου, και την μεταφέρει μέσα μας καθώς το πινούμε.

Αν συνειδητοποιήσετε ότι αποτελούμαστε από 60% νερό, αντιλαμβάνεστε εύκολο πώς το ενεργειακό μήνυμα μεταφέρεται και εξαπλώνεται στο σώμα μας.

Μερικά ιάματα και πώς μπορούν να μας βοηθήσουν σε διάφορους τομείς:

Μάτι Τίγρης

Φυσικό επίπεδο – τονώνει την σεξουαλική μας διάθεση και το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Ψυχολογικό – δυναμώνει την αυτοπεποίθηση μας και την τόλμη μας όπως και την πιστή μας για να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει.

Πνευματικό επίπεδο – βοήθα να πάρουμε πληροφορίες μέσα από τα όνειρα μας και να επικοινωνήσουμε με την φύση

Μαύρη τουρμαλίνη
Φυσικό επίπεδο – αποτοξινώνει το σώμα γενικά και ειδικά από τα βαρέα μέταλλα

Ψυχολογικό  – βοηθά να σταματήσουμε τις οποιεσδήποτε υπερβολές που δρουν καταστρεπτικά στο νευρικό μας σύστημα. Μας απελευθερώνει από τις εμμονές που μας ταλαιπωρούν.

Πνευματικό επίπεδο – σταματά την εισβολή από αρνητικές ενέργειες και επιρροές όπως η γλωσσοφαγιά

Κρύσταλλος χαλαζίας

Φυσικό επίπεδο – αποτοξινώνει το φυσικό σώμα εξισορροπεί το νευρικό σύστημα και τονώνει την ζωτική ενεργεία τον εσωτερικών οργάνων

Ψυχολογικό  – καθαρίζει το νοητικό μας επίπεδο χαρίζοντας έτσι διαύγεια στην σκέψη και καλύτερη αντίληψη. Το πιο βασικό είναι ότι μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε καθαρά πιο είναι το καλύτερο για εμάς, μέσα σε θολές καταστάσεις
Πνευματικό επίπεδο – ανεβάζει το ενεργειακό μας κραδασμό σε υψηλό βαθμό, τονώνει όλα μας τα ενεργειακά κέντρα και γενικά την ενεργεία μας

Ροζ χαλαζίας

Φυσικό επίπεδο – εναρμονίζει την καρδιά όταν υπάρχουν αρρυθμίες ή ταχυκαρδίες μειώνει την τάση αϋπνίας και τονώνει το δέρμα

Ψυχολογικό  – βοήθα να θεραπευτούν συναισθηματικές πληγές και να συγχωρέσουμε καταπολεμά το άγχος και το στρες

Πνευματικό επίπεδο –  ανοίγει το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς και μας γεμίζει αγάπη.

Τοποθετούμε το ίαμα μας σε σκούρο γυάλινο μπουκάλι με δοσομετρητή, προσθέτουμε ένα δαχτυλάκι κονιάκ για να το συντηρήσει. Καταναλώνουμε από το ίαμα 20 σταγόνες καθημερινά, μοιρασμένες σε τέσσερες ίσες δόσεις την ημέρα. Καλό είναι να μην είναι κοντά σε γεύμα.

Όποιο ίαμα και να διαλέξετε για να πειραματιστείτε με αυτό, φροντίσετε να είσαστε εστιασμένοι σε αυτό που θέλετε και παρατηρητικοί στης αλλαγές που θα φέρει.

Και μην ξεχνάτε πως εσείς είστε η κινητήριος δύναμη.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email