Κρυσταλλικός Βελονισμός και Ορυκτά: θεραπευτικό εγχειρίδιο

Ο «Κρυσταλλικός Βελονισμός & Ορυκτά» είναι το απόσταγμα της 20ετούς και πλέον πείρας μου με τους κρυστάλλους και της ενασχόλησής μου με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική. Ο κρυσταλλικός βελονισμός είναι ένας μαγικός συνδυασμός της θεραπευτικής ενέργειας των ορυκτών και της Κινέζικης φιλοσοφίας των μεσημβρινών. Τολμώντας ένα βήμα ακόμα, η θεραπευτική αυτή τεχνική εμπλουτίζεται με στοιχεία της Ινδουιστικής φιλοσοφίας, της θεωρίας των chakra και της δύναμης της Ταρώ.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί πολύτιμο βοηθό για εσάς που κατανοείτε τη φυσική αλλά και την ενεργειακή υπόσταση του σώματος και επιθυμείτε να εμβαθύνετε στην αποκωδικοποίηση των μηνυμάτων του. Παρέχει τις γνώσεις εκείνες που χρειάζονται για τη διάγνωση της α-σθένειας, όπως αυτή εκδηλώνεται στο σώμα, καθώς και τα ψυχολογικά, συναισθηματικά και νοητικά συμπτώματα.  Εντοπίζοντας τα αίτια της δυσαρμονίας, το βιβλίο αυτό θα σας καθοδηγήσει  ώστε να εισχωρήσετε με την ενέργεια των κρυστάλλων γρήγορα και άμεσα στη ρίζα του προβλήματος. Παράλληλα, θα βρείτε τεχνικές με τη χρήση του εκκρεμούς, ώστε να καθαρίζετε τα μπλοκαρίσματα δυναμικά και συνάμα υποστηρικτικά.

Το βιβλίο «Κρυσταλλικός Βελονισμός & Ορυκτά» απευθύνεται σε:

Εσάς που αισθάνεστε πως η υγεία είναι μία ολιστική στάση ζωής και επιθυμείτε να την προσεγγίσετε με έναν καινούριο τρόπο, πιο εναλλακτικό, αλλά και πρωτοποριακό.

Εσάς που, ως θεραπευτές, επιθυμείτε να προσφέρετε στους θεραπευόμενούς σας μία πολύπλευρη και βαθύτερη ίαση της οποιασδήποτε α-σθένειας που εκδηλώνεται στη ζωή τους με ποικίλους τρόπους.

μοιράστε