Κρύσταλλοι και Ορυκτά: οι φύλακες του πλανήτη

Οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά είναι η πεμπτουσία της Γης, το DNA της. Είναι το φυσικό αποτύπωμα της εξέλιξης, αλλά και το ενεργειακό, καθώς συγκρατεί τόσες και τόσες μνήμες από την πρώτη στιγμή που άρχισε να πλάθεται αυτός ο πλανήτης. Είναι οι φύλακες αυτού το πλανήτη, σε φυσικό και αιθερικό επίπεδο.

Συγκρατούν τη γνώση και τη συγκροτούν, όση και αν έρθει και από όποιον πυρήνα και αν ενσταλάζεται στα διάφορα επίπεδα της γης. Από τις πιο ταπεινές πέτρες, μέχρι τους πολύτιμους λίθους, εκπληρώνουν όλα ένα έργο: το έργο της αφύπνισης της ανθρωπότητας. Ο καθένας πλάθεται με άλλους τρόπους – κάποιοι πολύ βαθιά στη γη, άλλοι σε πολύ υψηλές πιέσεις, άλλοι σε διαφορετικά στρώματα του φλοιού της γης, άλλοι δημιουργούνται από τις σταγόνες που εισχωρούν στις εσωτερικές κοιλότητες της γης. Όπως και να δημιουργήθηκαν, έχουν τη δυνατότητα να απορροφούν τις πληροφορίες που βρίσκονται κοντά τους ή ακόμα και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, μέσα από τις γραμμές ley (γεωμαγνητικές). Ακόμα, κρατάνε τις πληροφορίες που συσσωρεύονται για αιώνες και μπορούν να τις μεταδώσουν ως κοσμικοί πομποί.

Ο καθένας τους, εκτός από αυτά τα στοιχεία, που είναι γενικά στο ορυκτό βασίλειο, έχει και τον προσωπικό του τρόπο να αφουγκράζεται, να συνδέεται και να εξισορροπεί. Η προσωπική δόνηση του καθενός δομεί τις όποιες καταστάσεις, είτε φαίνονται με την πρώτη ματιά, είτε όχι. Τα ορυκτά, παρόλο που το σπίτι τους είναι η Γη, είναι κοσμικοί ταξιδευτές, που μας βοηθούν στην ολιστική θεραπεία μας.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu