Κρύσταλλος Χαλαζίας με μαύρη Τουρμαλίνη (Schorl)

Ένας υπέροχος συνδυασμός, που καθαρίζει βαθιά την ενέργεια και ενδυναμώνει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Βοηθά να απεγκλωβιστείτε από περιττό βάρος, που όμως γεμίζει το χώρο στα διάφορα επίπεδά σας. Είναι σαν να προσφέρουμε μία επανεκκίνηση. Έτσι, πιο εκλεπτυσμένες ενέργειες μπορούν να εμπλουτίσουν το αντίστοιχο πεδίο που τις χρειάζεται.

Μαζί με την πρόθεσή σας, μπορεί να σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω συναισθηματικά μοτίβα που περιορίζουν τη συναισθηματική σας ωριμότητα, καθώς σας κρατούν ακόμη δέσμιους σε καταγραφές παιδικής ηλικίας, όπως: «είσαι κακός», «τίποτα δε θα καταφέρεις στη ζωή σου».

Επίσης, ένα πολύ δυνατό του κομμάτι είναι η εξισορρόπηση των αντιθέσεων που έχετε μέσα σας και μπορεί να σας ταλαιπωρούν. Δίνει τη δυνατότητα να δείτε τα πιο σκοτεινά σας κομμάτια, αλλά λουσμένα από το Φως. Έτσι, ο φόβος απέναντι σε αυτά μειώνεται και αυτό άμεσα προσφέρει την αρχή της αποδοχής.

Φέρνει κατανόηση προς τη Σκιά και αναγνώριση του πώς δομήθηκε, προσφέροντας έτσι τη συμφιλίωση μαζί της και, το πιο βασικό, χαλάρωση μέσα σε αυτό, καθώς πια δεν υπάρχουν εχθροί μέσα σας και, με ένα μαγικό τρόπο, αν δεν υπάρχουν μέσα σας, δε θα υπάρχουν εχθροί και έξω στη ζωή σας.

Χαρίζει ισορροπία, μία πολυπόθητη ποιότητα για όλο το σύστημα. Για να μπείτε πιο βαθιά σε αυτή την ενέργεια, αλλά και να αποτοξινωθείτε ενεργειακά, τοποθετήστε επάνω απο το κεφάλι σας και κάτω από τα πέλματά σας από ένα Μόκι – δηλαδή ένα ζευγάρι – και από ένα ακόμη ζευγάρι Μόκι, ένα στο δεξί χέρι και ένα στο αριστερό. Τοποθετείτε από έναν Κρύσταλλο Χαλαζία με Τουρμαλίνη σε κάθε σας Ενεργειακό Κέντρο.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu