Κρύσταλλος Χαλαζίας Παράθυρο

Αναγνωρίζεται από ένα «παράθυρο- ρόμβο» στο κέντρο του στην μπροστινή πλευρά, όπου οι πλευρές του ρόμβου ενώνονται με το κορυφαίο τελείωμα και με τις πλευρές του κρυστάλλου.

Είναι ο κρύσταλλος που μας βοηθάει να διώξουμε τις αυταπάτες και να βρούμε την αλήθεια μας. Δίνει διαύγεια στο μυαλό για την κατανόηση των συνεπειών της δυαδικότητας.

Ο κρύσταλλος παράθυρο μας δείχνει ολοκάθαρα το φως και το σκοτάδι μας. Μπορείτε να ακουμπήσετε το παράθυρο πάνω στο τρίτο σας μάτι ή να αφήσετε τη ματιά σας να ταξιδέψει μέσα στο παράθυρο και η πρόθεσή σας θα ενεργοποιήσει την κατάλληλη πύλη για τη διάσταση και το επίπεδο στο οποίο θέλετε να διαλογιστείτε.

Ο κρύσταλλος παράθυρο είναι συνοδοιπόρος στην εξέλιξή μας. Όσο εργάζεστε μαζί του τόσο η ένωση θα γίνεται πιο ισχυρή και άμεση. Μη φοβάστε να κοιτάξετε μέσα από  αυτό το παράθυρο. Ό,τι και αν δείτε, είναι κομμάτια της ύπαρξής σας από τις στιγμές που ανήκατε στο Όλον, μέχρι την εξελικτική σας πορεία μέσα από τις αλλεπάλληλες ενσαρκώσεις. Θα διακρίνετε φόβους που σας ακολουθούν αιώνες, αλλά και ό,τι πιο όμορφο μπορείτε να αντικρίσετε:  την ψυχή σας και το σχέδιό της. Απλά παρατηρήστε και μην κρίνετε ούτε το σκοτάδι ούτε το φως. Φέρτε αυτή τη γνώση στην καθημερινότητά σας και δείτε πόσοι φόβοι μπλοκάρουν την ύπαρξή σας και την εκδήλωση του σχεδίου της ψυχής σας.  

Ο κρύσταλλος παράθυρο φέρνει πληροφορίες από άλλες διαστάσεις, πλανήτες και επίπεδα και μας βοηθάει να βρούμε την αιτία των φόβων μας ώστε να συνειδητοποιήσουμε τι εμποδίζει την επαφή με το ανώτερο κομμάτι μας.

Μπορείτε ακόμα να τον τοποθετήσετε πάνω στον αστρολογικό σας χάρτη και να διαλογιστείτε με αυτή τη σύνθεση ώστε να πάρετε πληροφορίες για το πώς θα λύσετε αστρολογικά μπλοκαρίσματα που επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή σας. Γενικά ο κρύσταλλος παράθυρο είναι ένα ορυκτό που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και τρόπους για να κινηθείτε ευέλικτα σε όποια κατάσταση και επίπεδο θέλετε.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu