Κύκλος Μαθημάτων Κρυσταλλοθεραπείας (Ακαδημία – Γλυφάδα)

Κρυσταλλοθεραπεία

Για τη φυσική επιστήμη οι κρύσταλλοι είναι υπέροχοι θησαυροί πληροφορίας πάνω στη γεωλογική δομή του πλανήτη μας. Στην κρυσταλλοθεραπεία οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά είναι πηγές φωτός, ενέργειας και δονήσεων. Το κάθε ορυκτό είναι ένα μικρό σύμπαν. Αν αναλογιστούμε πόσα στοιχεία εμπεριέχει αλλά και τα διαφορετικά επίπεδά του θα διαισθανθούμε τη μεγαλοσύνη της δημιουργίας.

Ανά τους αιώνες βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν τον άνθρωπο να θεραπευτεί, να προστατευτεί, να εναρμονιστεί και να εξελιχθεί πνευματικά αφουγκραζόμενος την κοσμική σύνθεση.

Η αναζήτηση, η ανακάλυψη, η ενσωμάτωση και τέλος η έκφραση της ενέργειας του ορυκτού βασιλείου στη ζωή μας, ανοίγει καινούργιους ορίζοντες για αυτά που πιστεύουμε για τον εαυτό μας, την ενέργεια και το σύμπαν καθώς μέσα από την πολύπλευρη φύση του κάθε ορυκτού θα ανακαλύψουμε βαθιές αλήθειες.

Χρησιμοποιούμενοι θεραπευτικά, οι κρύσταλλοι έχουν τη δυνατότητα να αφυπνίζουν τον άνθρωπο στην υγιή κραδασμική του συχνότητα. Αυτό επιτυγχάνεται με την ιδιαίτερη δόνηση κάθε ορυκτού που επιδρά με μοναδικό και καθορισμένο τρόπο στον καθένα, ανάλογα με το που, πότε, πως , πόσο και με τι συνδυασμούς θα εφαρμοστούν, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική ενεργειακή συνταγή για την κάθε περίπτωση.

Η θεραπευτική επίδραση των κρυστάλλων απελευθερώνει τη στάσιμη ενέργεια στα ενεργειακά κέντρα, η οποία σε φυσικό επίπεδο έχει επιφέρει στον άνθρωπο τα όποια σωματικά προβλήματα όπως και αρνητικές επιρροές σε συναισθηματικό και νοητικό πεδίο. Συγχρόνως η εμβάθυνση που προσφέρουν στο «είναι» του, τον βοηθάει να κατανοήσει ουσιαστικές αλήθειες για αυτόν ώστε να μπορεί να επιλέγει πιο συνειδητά για τη ζωή και την υγεία του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Επιλέγοντας το κατάλληλο ορυκτό
Μέθοδοι ενεργειακού καθαρισμού των κρυστάλλων και των ορυκτών
Εναρμόνιση και προγραμματισμός των κρυστάλλων και των ορυκτών
Γνωρίζοντας τις ιδιότητες των ορυκτών
Ενεργειακή Ανατομία
Τεχνικές Κρυσταλλοθεραπείας για το φυσικό και τα ενεργειακά σώματα
Τεχνικές Κρυσταλλοθεραπείας για την εξισορρόπηση των ενεργειακών κέντρων
Εκκρεμές: τρόποι χειρισμού του για διάγνωση και θεραπεία
Heeling Wand
Κρυσταλλική Αρωματοθεραπεία
Τεχνικές μασάζ για εναρμόνιση όλων των επιπέδων μας
Κατασκευή διατάξεων Mandala
Κρυσταλλικά ιάματα – εσωτερική λήψη
Συνάντηση ενημέρωσης: Το πρώτο μάθημα τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018, αποτελεί συνάντηση ενημέρωσης και μπορεί να το παρακολουθήσει κανείς δωρεάν.
ΔΙΔΑΣΚΕΙ
SHAKILA ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΡΑΤΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Έναρξη: 8/10/2018. Λήξη: 3/6/2019
Μαθήματα: Μια φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00‐21:00
Διάρκεια σπουδών: 116 ώρες

Κόστος συμμετοχής: εγγραφή 100€, δίδακτρα 800€

Τόπος διεξαγωγής: Γλυφάδα

Σχόλια

μοιράστε

Close Menu