Λευκό Τοπάζι

Το λευκό τοπάζι είναι ένα ορυκτό καθαρότητας (clarity) σε διάφορα επίπεδα. Καθαρίζει την αύρα, καθώς και πνευματικά μπλοκαρίσματα που σταματούν την εξέλιξή μας. Πολλές φορές στα ανώτερα πεδία, και για τη δική μας εκπαίδευση και ασφάλεια, οριοθετούμε από εκείνα τα επίπεδα μέχρι πόση ενέργεια μπορούμε να διαχειριστούμε σε κάποια κατάσταση στο γήινο πεδίο.

Ας δούμε ένα παράδειγμα, σε σχέση με την ποιότητα της δύναμης. Μπορεί σε κάποια ζωή να είχαμε πολύ ισχύ και να φερθήκαμε βίαια σε άλλους. Έτσι, όταν διαπραγματευόμαστε για την επόμενη ενσάρκωσή μας στα ανώτερα πεδία δημιουργούμε μία ενεργειακή ασφάλεια (fuse) και κάθε φορά που η ποιότητα της δύναμης φτάνει σε ένα ποσοστό που εμείς έχουμε χρίσει επικίνδυνο, κλείνει απροσδόκητα και απότομα η ροή της. Ή αν είχαμε τη δυνατότητα έως εταίρες να ελέγχουμε με άσχημο τρόπο άτομα, μέσα από τη σεξουαλικότητά μας, ίσως τώρα να βιώνουμε ερωτική απάθεια. Τέτοιου είδους θέματα μπορούν να καθαριστούν βαθιά με το τοπάζι και να εναρμονιστούν μέσα από την ενέργειά του οι δυσλειτουργίες που μπορεί να βιώνουμε από αυτές τις καταστάσεις στην τωρινή ενσάρκωσή μας. Το λευκό τοπάζι, ενώ έχει ιδιότητες, όπως εστίαση και διαύγεια, δεν πρέπει να το φανταζόμαστε σαν κάτι σκληρό, αλλά σαν ένα σατέν ύφασμα που περνά απαλά την επιδερμίδα μας.

Με τις ποιότητες που έχουμε ήδη αναφέρει, όπως και την εστιασμένη και συγκεκριμένη πρόθεση, μπορούμε να γειώσουμε από τα ανώτερα πνευματικά πεδία ό,τι θεωρούμε πως έχουμε ανάγκη ως ποιότητα. Ανοίγει το κέντρο κεφαλής και μας βοηθά να πάρουμε πληροφορίες από το μέλλον για ό,τι μας απασχολεί. Φανερώνει τα πάντα, και έτσι μας βοηθά να δούμε ποια πραγματικά είναι η δική μας αλήθεια πίσω από ό,τι εμείς έχουμε «βαφτίσει» ως αλήθεια μας.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu