Μάτι της Τίγρης

 

Ο κραδασμός του ορυκτού αυτού έχει τη συχνότητα της Γης. Με τη μετάδοση αυτής της δόνησης, μας βοηθάει να γειωθούμε και να κάνουμε δραστικές πράξεις που είναι απαραίτητες για τη συνέχιση της πορείας μας, αλλά και για την εξέλιξή μας σε φυσικό και πνευματικό πεδίο.

Το μάτι της τίγρης δυναμώνει το διαλογιστικό επίπεδο σε Σαμανικές τελετές που ενώνουν τη γη με τον ουρανό.

Δουλεύει πολύ στο κέντρο βάσης, το ενεργοποιεί και το βοηθά να επεκτείνει την εμβέλειά του όπως και να την ισχυροποιήσει. Τονώνει εξαιρετικά τη σεξουαλική ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα τη βοηθά και να πειθαρχήσει. Συσχετίζεται περισσότερο με την ανδρική σεξουαλικότητα, βοηθά σε προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας και γενικά συμβάλλει στο να αποδεχτούν και να εκφράσουν τον ερωτισμό τους όλοι οι άνθρωποι. Τέλος, βοηθά το κέντρο βάσης στο δύσκολο έργο της γείωσης, της εκκίνησης αλλά και της συνέχισης της κίνησης, που μπορεί να είναι τόσο απαραίτητα μετά από κάποιον καιρό στασιμότητας.

Αν τοποθετηθεί στο ηλιακό πλέγμα τονώνει την ηλιακή ενέργεια, την αυτοπεποίθηση και τη θέληση, καθώς και τη δυνατότητα για δυναμική δράση, αποφασιστικότητα και πάνω από όλα εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στις επιλογές μας. Επίσης, αν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος και θέλουμε να κινηθούμε προς αυτόν μπορούμε να δοκιμάσουμε στην τεχνική που ονομάζεται γειωτικό παντελονάκι να προσθέσουμε και μάτια τίγρης μαζί με τους αιματίτες. Δίνει επίσης δικαίωση χωρίς όμως επιθετικότητα. Ακόμα σε αυτή τη θέση το μάτι της τίγρης είναι εξαιρετικό για να μας βοηθήσει να κάνουμε υπερβάσεις σε καταστάσεις που μας πιέζουν.

Συντονίζει και οργανώνει τον κατώτερο νου, αυξάνει την πρακτικότητα, απομακρύνει την κακή διάθεση και φέρνει αισιοδοξία, χαρά και αγάπη για τη ζωή.

Προστατεύει και έλκει την καλή τύχη και τη γενική ευημερία. Μας δίνει δύναμη να αποκτήσουμε αυτά που ονειρευόμαστε αλλά και να τα απολαύσουμε.

Μας βοηθά να κατανοήσουμε τα αίτια στο ξεκίνημα μίας ψυχοσωματικής αρρώστιας και να αντιληφθούμε τις εσωτερικές διαμάχες και συγκρούσεις που μας οδήγησαν εκεί, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε αποφάσεις.

Αυξάνει την αντίληψη, δίνει νοητική καθαρότητα και μας ωθεί σε καινούργια ξεκινήματα, βοηθώντας μας να ξεπεράσουμε τα όρια που είχαμε βάλει μέχρι τώρα στον εαυτό μας.

 

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email