Μάτι του Ταύρου

Εξαιρετικό ορυκτό για όταν θέλετε να σπάσετε εσωτερικούς ή εξωτερικούς εκφοβισμούς που έχετε δεχτεί. Ξυπνά το θάρρος, τη δύναμη, την αυτοπεποίθηση, με έναν τόσο ισχυρό τρόπο, που δεν τσαλακώνεται εύκολα. Ταυτόχρονα, η φύση του δεν είναι παρορμητική. Έτσι, ωθεί στην ενδοσκόπηση αλλά όχι στην αδράνεια, στη στρατηγική, αλλά όχι στην απραξία.

Ένα ορυκτό που γειώνει την πράξη, αλλά με εύστοχο τρόπο. Έτσι, δε βρίσκεστε ποτέ εκτεθειμένοι και ούτε θα παγιδευτείτε σε νευρωτικές αντιδράσεις, που τελικά θα μπλοκάρουν και το αποτέλεσμα της δράσης σας.

Το Μάτι του Ταύρου είναι για όλους εκείνους που αποφασίζουν να γίνουν επαναστάτες στα δεδομένα που τους δόθηκαν, αλλά με την απόλυτη γνώση της αιτίας,
που έχουν επίγνωση της δράσης, των δεδομένων και των αποτελεσμάτων και που πια η απόφαση να προχωρήσουν τους καλεί εσωτερικά. Αυτό το ορυκτό ταυτόχρονα θα προσφέρει και την πρακτική δύναμη που χρειάζεται για να πάρουν υπόσταση και σε αυτό το πεδίο οι κινήσεις που έχουν ξεκινήσει συμπαντικά.

Ένας εξαίσιος συνδυασμός, όταν θέλετε να προχωρήσετε, χωρίς να σταματήσετε μπρος σε όρια που σας έχουν τοποθετήσει, είναι:

Μάτι της Γάτας (για να διακρίνετε βαθιά μέσα στην κατάσταση)

Μάτι της Τίγρης (για να πράξετε με ευελιξία και ευστροφία)

Μάτι του Ταύρου (για να έχετε αντοχή και σθένος)

Μάτι Γερακιού (για να δείτε τη μεγάλη εικόνα σε μία κατάσταση, αλλά και τις λεπτομέρειες που την αποτελούν)

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu