Μαγνησίτης

Είναι ένα ορυκτό με πολύ λεπτοφυή ενέργεια. Μας συνδέει με το σπόρο της ύπαρξής μας, με τον ατόφιο και αμόλυντο πυρήνα μας. Έτσι, φέρνει αρμονία στη σύνδεση με το πνευματικό μας κομμάτι, όπως και αφύπνιση στη συνειδητότητά μας.

Ενεργοποιεί την υπόφυση και την επίφυση, όπως και τα Ενεργειακά Κέντρα που αντιστοιχούν σε αυτούς τους αδένες: το Τρίτο Μάτι και το Κέντρο Κεφαλής. Είναι τόση η διέγερση που τους προσφέρει, ώστε μπορεί να φέρει και την εμπειρία ενός Samadhi ή τη βαθιά κατανόηση ενός πνευματικού ή φιλοσοφικού προβληματισμού. Ενεργοποιεί τον εγκέφαλο, αλλά όχι τόσο αυτά που έχουμε ήδη αναπτύξει, αλλά δεξιότητες άγνωστες ή όχι τόσο προσφιλείς σε εμάς.

Εναρμονίζει το δεξί με το αριστερό ημισφαίριο και γενικά προσφέρει το δώρο της γαλήνης σε όλα τα επίπεδα.

Ας δούμε τι κάνει το κάθε ημισφαίριο του εγκεφάλου:

Αριστερό Μέρος: Δεξί μέρος:
λογική ρυθμός
αριθμοί χρώματα
λέξεις φαντασία
ανάλυση μουσική
γραμμικότητα όνειρα

Ο κάθε ένας από εμάς νιώθει πιο οικεία με κάποιο ημισφαίριο και με κάποιο ή κάποιους τομείς του, πιο άνετα. Αν όμως δε μείνουμε μόνο στο γνωστό, αλλά προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε και άλλα στοιχεία, όχι τόσο γνωστά και συμβατά με τις δεξιότητές μας, θα διεγείρουμε ακόμα περισσότερο αυτά που ανήκουν στις δεξιότητές μας, αλλά θα αναπτυχθούμε και γενικά, καθώς θα διευρύνουμε τις γνώσεις και την αντίληψή μας ολιστικά.

Με τη βοήθεια του Μαγνησίτη, η ανάπτυξη της συνειδητότητάς μας, αλλά και της νοητικής μας αντίληψης, ενδυναμώνεται. Είναι όμως και ένα εξαιρετικό ορυκτό για να βοηθήσει στη συναισθηματική χαλάρωση, καθώς μας επιτρέπει να αντιληφθούμε πότε είναι η ώρα να αφήσουμε και να αποταυτιστούμε από επαναλλαμβανόμενα συναισθηματικά μοτίβα.

Γενικά, μας διδάσκει να ακούμε τη διαίσθησή μας και να έχουμε υψηλή ενσυναίσθηση με τις ενέργειες γύρω μας. Ανοίγει τη σύνδεση με τα Ακασικά αρχεία και έτσι μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες, όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλη την ανθρωπότητας.

Μας ωθεί να αισθανθούμε πιο κοντά με τους πνευματικούς μας βοηθούς και μας συμπαραστέκεται όσο χρειάζεται, ώστε να γειωθούν αυτές οι ενέργειες.

Σταματά τους σωματικούς σπασμούς και προσφέρει στο σώμα βαθιά χαλάρωση. Με αυτό τον τρόπο, η ένταση και το στρες που μπορεί να παραμένουν, έστω και ασυνείδητα εγκλωβισμένα στο σώμα, αποσυμφορίζονται.

 

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu

Μεγάλη προσφορά Ιουλίου

Μία μοναδική προσφορά για τους φίλους της σελίδας, για τον Ιούλιο! Κάθε Πέμπτη του Ιουλίου, μπορείτε να επιλέξετε μία συνεδρία ενεργειακής διάγνωσης των chakra ή μία συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας ή συνεδρία ενεργειακής ανάγνωσης ταρώ, μόνο με 25€! Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 40 λεπτά και το ραντεβού κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Κανονίστε τη συνεδρία σας τώρα, με ένα τηλέφωνο στο 6974455759