Μαθαίνω πώς να ενεργοποιώ την αφθονία στη ζωή μου

Βιωματικό σεμινάριο έλξης της προσωπικής αφθονίας – θεωρία και πρακτική.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ:

Πώς μπορώ να είμαι όμορφη και λαμπερή κάθε στιγμή της ημέρας; Ναι, σωστά, μπορώ να είμαι κάθε στιγμή, αρκεί να το θελήσω και να μάθω τους κατάλληλους τρόπους! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθετε τα μικρά μυστικά που βρίσκονται στα υλικά της φύσης, αλλά και στους συνδυασμούς που μας δίνει η βοτανοθεραπεία και η αρωματοθεραπεία. Αυτό το βιωματικό και πρακτικό σεμινάριο μπορεί να τις προσφέρει, μέσα από καθοδήγηση και θεωρία. Το πιο κύριο από όλα, βέβαια, είναι η πρόθεση και η θέληση να δώσετε στον εαυτό σας αυτή την ευκαιρία, ως δώρο σε εσάς, και να του δηλώνετε, μέσα από την περιποίηση και την προσοχή, πως τον αγαπάτε και του φέρεστε ως το μοναδικό πλάσμα που πραγματικά είναι!

ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ:

  • Μαθαίνω ποιες λέξεις να αποφεύγω να χρησιμοποιώ, ώστε να μένει ανεμπόδιστη η ροή της αφθονίας. Με ποιες φράσεις σαμποτάρω, άθελά μου, τον πλούτο από το να φτάσει σε εμένα;
  • Μαθαίνω τις σωστές ερωτήσεις που μπορώ να κάνω στο Σύμπαν, ώστε να ανοίξω το δρόμο στις ευχάριστες εκπλήξεις. Ποιοι είναι οι κωδικοί που μπορούν να με συντονίσουν στη συχνότητα του να λάβω; Πώς μπορώ πραγματικά να το ζητήσω;
  • Μαθαίνω για την απίστευτη επίδραση της ομαδικής ηχοθεραπέιας. Πώς επιδρά στο σύστημά μου ο ήχος και η δόνηση των κυμβάλων, όταν συνοδεύεται από δηλώσεις αφθονίας;
  • Μαθαίνω να κατασκευάζω το προσωπικό μου κολάζ πλούτου και ευημερίας. Πόσο πιο κοντά μπορώ να έρθω στα όνειρά μου, όταν τα σχηματίζω στο γήινο πεδίο, μέσα από την Τέχνη; Φέρνω μαζί μου υλικά – ένα μεγάλο χαρτόνι σε χρώμα που με εμπνέει και εικόνες που μου θυμίζουν τον πλούτο – και το ανακαλύπτω σε αυτό το σεμινάριο!
  • Μαθαίνω τη συνταγή για το σπρέυ από αιθέρια έλαια που ενεργοποιεί την αφθονία! Τα αιθέρια έλαια έχουν συμπυκνωμένη ενέργεια του φυτικού βασιλείου, που μπορούν να ελκύσουν άμεσα πλούτο και ευημερία στη ζωή μου!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

*Ένα ανοιχτό σεμινάριο που απευθύνεται σε όλους!

*Η διάρκεια είναι 3 ώρες και περιλαμβάνονται σνακ και τσάι

*Καλό θα είναι οι συμμετέχοντες να είναι ντυμένοι με άνετα ρούχα και κάλτσες.

*Ημερομηνία και ώρα: Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου, 18.00 – 21.00

*Διεύθυνση: Ανδρομάχης 52, Καλλιθέα, πλησίον ΗΣΑΠ Ταύρου – Καλλιθέα.

*Δήλωση συμμετοχής: 6974455759 – [email protected]

*Κόστος συμμετοχής: 30€

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ SHAKILA

H Shakila Ιωάννα Μπράτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια με εμπειρία 25 ετών στο χώρο των Εναλλακτικών Θεραπειών. Η ιδιαίτερη αγάπη και ειδίκευσή της είναι στον τομέα της Κρυσταλλοθεραπείας. Η εκπαιδευτική της πορεία περιλαμβάνει καλλιτεχνικές σπουδές, όπως και μακροχρόνια κατάρτιση σε διαφόρων ειδών εναλλακτικές μορφές θεραπειών, όπως ο βελονισμός, η ρεφλεξολογία, η θεραπευτική μάλαξη, η βοτανοθεραπεία, η αρωματοθεραπεία, η θεραπεία μέσω Τέχνης και κυρίαρχα η εσωτέρα ψυχολογία και η σύνδεση και σύνθεση βιωματικών εργαστηρίων.

Αυτήν την περίοδο, συνεχίζει τη συνεργασία της με την Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, διδάσκοντας Κρυσταλλικό Βελονισμό – χρησιμοποιώντας ως βάση την προηγούμενη συνεργασία της με τον εκδοτικό οίκο «Δίον» Κρυσταλλικός Βελονισμός και Ορυκτά: θεραπευτικό εγχειρίδιο. Μόλις κυκλοφόρησε και το τελευταίο της συγγραφικό έργο, το Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας, από τον ίδιο εκδοτικό οίκο.

Παράλληλα, διοργανώνει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων, για την εκπαίδευση νέων εναλλακτικών θεραπευτών, αλλά και την εξάπλωση της γνώσης των ενεργειακών πτυχών της φύσης, για τη βελτίωση και αναβάθμιση της καθημερινής ζωής.

Συντηρεί τον προσωπικό της ιστότοπο Shakila.gr με θεματολογία σχετική με την Κρυσταλλοθεραπεία και τις εναλλακτικές θεραπείες και τον ιστότοπο Blossominggoddess.gr με κέντρο την ενδυνάμωση και την άνθιση της γυναικείας αλληλεγγύης στον κόσμο.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email