Μαθαίνω πώς να μένω όμορφη και λαμπερή!

Βιωματικό σεμινάριο προσωπικής περιποίησης και ομορφιάς – θεωρία και πρακτική.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ:

Πώς μπορώ να είμαι όμορφη και λαμπερή κάθε στιγμή της ημέρας; Ναι, σωστά, μπορώ να είμαι κάθε στιγμή, αρκεί να το θελήσω και να μάθω τους κατάλληλους τρόπους! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθετε τα μικρά μυστικά που βρίσκονται στα υλικά της φύσης, αλλά και στους συνδυασμούς που μας δίνει η βοτανοθεραπεία και η αρωματοθεραπεία. Αυτό το βιωματικό και πρακτικό σεμινάριο μπορεί να τις προσφέρει, μέσα από καθοδήγηση και θεωρία. Το πιο κύριο από όλα, βέβαια, είναι η πρόθεση και η θέληση να δώσετε στον εαυτό σας αυτή την ευκαιρία, ως δώρο σε εσάς, και να του δηλώνετε, μέσα από την περιποίηση και την προσοχή, πως τον αγαπάτε και του φέρεστε ως το μοναδικό πλάσμα που πραγματικά είναι!

ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ:

  • Μαθαίνω για βασικά αιθέρια έλαια ομορφιάς και λάδια βάσης. Τι κάνουν, τι ιδιότητες έχουν και πώς μπορώ να τα χρησιμοποιήσω και να τα συνδυάσω;
  • Μαθαίνω να παρασκευάζω μάσκα προσώπου με gel αλόης και αιθέρια έλαια. Τι ιδιαίτερες ιδιότητες έχει η αλόη και πώς μπορώ να τη χρησιμοποιήσω πιο αποτελεσματικά; Με τι συνδυασμούς θα έχει καλύτερα αποτελέσματα για το δέρμα μου;
  • Μαθαίνω για το κορεάτικο roller προσώπου. Τι μυστικό κρύβει αυτή η ανανεωτική, ανατολική τεχνική για το πρόσωπό μου και πώς μπορώ να την εφαρμόσω καθημερινά;
  • Μαθαίνω τεχνικές μάλαξης του προσώπου. Πώς μπορώ να τις εφαρμόσω στον εαυτό μου, για να τονίσω τη λάμψη του;
  • Μαθαίνω τις τεχνικές μάλαξης στο πρόσωπο με μασαζοκρυσταλλο. Πώς μπορεί να τονώσει την επιδερμίδα μου, μέσα από τις ιδιότητες του ορυκτού; Ποια ειδικά, βελονιστικά σημεία μπορώ να πιέσω με αυτόν, ώστε να ενεργοποιήσω τις ιδιότητες της αντιγήρανσης;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

*Ένα ανοιχτό σεμινάριο που απευθύνεται σε όλους!

*Η ύλη που παραδίδεται βασίζεται σε υλικό από το βιβλίο της Shakila Ιωάννας Μπράτη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Δίον «Κρυσταλλικός Βελονισμός και Ορυκτά: Θεραπευτικό Εγχειρίδιο»

*Η διάρκεια είναι 3 ώρες και περιλαμβάνονται σνακ και τσάι

*Καλό θα είναι οι συμμετέχοντες να είναι ντυμένοι με άνετα ρούχα και κάλτσες.

*Ημερομηνία και ώρα: Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου, 18.00 – 21.00

*Διεύθυνση: Ανδρομάχης 52, Καλλιθέα, πλησίον ΗΣΑΠ Ταύρου – Καλλιθέα.

*Δήλωση συμμετοχής: 6974455759 – [email protected]

*Κόστος συμμετοχής: 30€

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ SHAKILA

H Shakila Ιωάννα Μπράτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια με εμπειρία 25 ετών στο χώρο των Εναλλακτικών Θεραπειών. Η ιδιαίτερη αγάπη και ειδίκευσή της είναι στον τομέα της Κρυσταλλοθεραπείας. Η εκπαιδευτική της πορεία περιλαμβάνει καλλιτεχνικές σπουδές, όπως και μακροχρόνια κατάρτιση σε διαφόρων ειδών εναλλακτικές μορφές θεραπειών, όπως ο βελονισμός, η ρεφλεξολογία, η θεραπευτική μάλαξη, η βοτανοθεραπεία, η αρωματοθεραπεία, η θεραπεία μέσω Τέχνης και κυρίαρχα η εσωτέρα ψυχολογία και η σύνδεση και σύνθεση βιωματικών εργαστηρίων.

Αυτήν την περίοδο, συνεχίζει τη συνεργασία της με την Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, διδάσκοντας Κρυσταλλικό Βελονισμό – χρησιμοποιώντας ως βάση την προηγούμενη συνεργασία της με τον εκδοτικό οίκο «Δίον» Κρυσταλλικός Βελονισμός και Ορυκτά: θεραπευτικό εγχειρίδιο. Μόλις κυκλοφόρησε και το τελευταίο της συγγραφικό έργο, το Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας, από τον ίδιο εκδοτικό οίκο.

Παράλληλα, διοργανώνει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων, για την εκπαίδευση νέων εναλλακτικών θεραπευτών, αλλά και την εξάπλωση της γνώσης των ενεργειακών πτυχών της φύσης, για τη βελτίωση και αναβάθμιση της καθημερινής ζωής.

Συντηρεί τον προσωπικό της ιστότοπο Shakila.gr με θεματολογία σχετική με την Κρυσταλλοθεραπεία και τις εναλλακτικές θεραπείες και τον ιστότοπο Blossominggoddess.gr με κέντρο την ενδυνάμωση και την άνθιση της γυναικείας αλληλεγγύης στον κόσμο.

 

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email