Μαύρη Τουρμαλίνη

Η μαύρη Τουρμαλίνη είναι ένα ορυκτό σοφίας, που μας απελευθερώνει από ανώφελους θυμούς και εξάρσεις που σπαταλούν την ενέργειά μας. Παρά το μαύρο χρώμα του, κρύβει μέσα του ένα εκτυφλωτικό λευκό φως. Η προστατευτική του δύναμη μας περιβάλλει σαν ένας φωτεινός μανδύας που δεν αφήνει το σκοτάδι να διεισδύσει. Ειδικά για το μαθητή, που η ενέργειές του με την πνευματική του εργασία εκλεπτύνονται, η μαύρη Τουρμαλίνη είναι μια σημαντική προστασία από τους βαρείς κραδασμούς που μπορεί να συναντήσει στην καθημερινή του ζωή.

Διασπά τις δικές μας ασυνείδητες αρνητικές επιρροές προς τον εαυτό μας, πριν προλάβουν να μας προσβάλουν σε ενεργειακό επίπεδο και να επιτεθούν στην αύρα μας και γενικά μας προστατεύει από τις εξωτερικές ψυχικές επιθέσεις και κατάρες. Αν υπάρχουν αρνητικές πράξεις που συνεχίζουν να μας επηρεάζουν, έστω και αν έχουν γίνει πολλές ζωές πριν, μπορούν να μας κάνουν να αισθανόμαστε ένα μόνιμο βάρος και οι καταστάσεις στη ζωή μας, χωρίς κατανοητό λόγο, να μην προχωράνε. Η μαύρη Τουρμαλίνη θα βρει και θα βγάλει στην επιφάνεια ό,τι συνεχίζει να μας μπλοκάρει ενεργειακά από οποιοδήποτε επίπεδο και διάσταση και θα μας βοηθήσει να απελευθερωθούμε από το σκοτάδι και την αρνητικότητα.

Είναι ένα έξοχο ορυκτό που μας βοηθά να γειωθούμε, όπως και να γειώσουμε τις πνευματικές ενέργειες, αλλά και γενικά να συνδεθούμε με τη γη. Μας βοηθάει να προσανατολιστούμε στη ζωή, να διατηρήσουμε τα «πιστεύω» μας και να αγωνιστούμε για αυτά.

Βοηθά ανθρώπους που, ύστερα από ισχυρό σοκ στην παιδική τους ηλικία, αντιμετωπίζουν προβλήματα έκφρασης (π.χ. ψευδισμός) ή που είναι απόντα και έχουν κρατήσει το σώμα ως τσόφλι και δεν κατοικούν στο εσωτερικό του, αλλά η ενέργειά τους είναι έξω από αυτό.

Η μαύρη Τουρμαλίνη είναι ένα ισχυρό καθαριστικό ορυκτό και παρέχει υψηλά επίπεδα εξαγνισμού. Βοηθά να αποσυμφορηθούμε από χρόνιες καταστάσεις άγχους, που όμως δεν έχουν ακριβώς τις ρίζες τους στο «εδώ και τώρα». Το άτομο που διακατέχεται από αυτό το άγχος είναι σαν να προσπαθεί να βρει πρακτικές αιτίες στην καθημερινή ζωή για να το δικαιολογήσει, ενώ στην πραγματικότητα είναι ανεξήγητο τουλάχιστο στο βαθμό που το βιώνει. Επίσης, βοηθά γενικά σε βαθιά σοκ και νευρωτικές καταστάσεις.

Είναι καλύτερα, αν θέλουμε να τη φοράμε για μακροχρόνια περίοδο στη ζωή μας, να τη συνδυάσουμε με άλλα προστατευτικά ορυκτά με πιο μαλακή ενέργεια, όπως Τυρκουάζ και Κιτρίνη.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu