Μαύρη Φεγγαρόπετρα

Γενικά η Φεγγαρόπετρα είναι εξαιρετικό ορυκτό για θεραπεία της θηλυκής κακοποίησης σε οποιασδήποτε μορφή. Η μαύρη Φεγγαρόπετρα είναι το απόλυτο ορυκτό της μήτρας. Το μυστήριο, το βάθος, το ανεξήγητο της δύναμής της συμβολίζονται με αυτό το ορυκτό. Θέματα μπλοκαρίσματος από τη σκιά σε σχέση με τη θηλυκή ενέργεια μπορούν να δουλευτούν μαζί της, όπως και καταστάσεις όπου από το σκοτάδι θέλουμε να αναδυθούν ξανά στο φως και να τους δώσουμε μία νέα θεραπευμένη προοπτική και πορεία.

Βοηθά όταν θέλουμε να γειώσουμε μέσα μας μία νέα ιδέα ή ακόμα να υλοποιήσουμε μία ιδέα σε κοινωνικό επίπεδο.
Παρόλο που βοηθά να γειωθούν νέες ιδέες, συσχετίζεται με τη Σοφή και όλη τη σοφία που μπορούμε να δεχτούμε από αυτήν. Η μαύρη Φεγγαρόπετρα μαζί με τις ποιότητες της Crone γειώνει μεν μια νέα ιδέα, που όμως εκδηλώνεται ύστερα από πολύχρονη εμπειρία, γνώση και σοφία, που εκφράζεται εν τέλει αβίαστα, καθώς μετά από καιρό εσωτερικής μελέτης εκδηλώνεται εξωτερικά η πεμπτουσία της γνώσης.

Βοηθά να θεραπευτούν ανέγγιχτα τραύματα σε σχέση με το θηλυκό όσο βαθιά στο χρόνο και αν έχουν δημιουργηθεί, καθώς έχει τη δυνατότητα να εμβαθύνει και να εισχωρεί σε απροσπέλαστες περιοχές. Η Μάνα Θεά αναζητά τις κόρες της μέσα από αυτό το ορυκτό, τις καλεί να επιστρέψουν ξανά μέσα από την ίαση πίσω σε αυτήν. Οι ιέρειές της οι οποίες πέθαναν με τραυματικούς θανάτους χρειάζεται να δουλέψουν μαζί της για να τη συναντήσουν με καθάριες μήτρες ξανά, καθώς η μήτρα είναι το όργανο με το οποίο η γυναίκα υλοποιεί. Ο άνδρας υλοποιεί από το μυαλό του, ενώ η γυναίκα από τη μήτρα. Και χρειάζεται να το αντιληφθεί αυτό η γυναίκα. Δε δημιουργεί την υλοποίηση από το νου, τη γεννά από τη μήτρα. Είτε αποφασίσει να τεκνοποιήσει σε αυτή τη ζωή είτε όχι, η γυναίκα γεννά κάθε μέρα, κάθε στιγμή και για αυτό χρειάζεται η μήτρα της να είναι γιατρεμένη, διότι ό,τι έχει εκεί αυτό γεννά, είτε το ξέρει είτε όχι.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu