Μαύρος Αχάτης

Πηγή Φωτογραφίας άρθρου: http://www.doubleredlucky.com/black-agate-geode/

Ο μαύρος αχάτης μας ωθεί να βρούμε το κέντρο μας και το βάθος της ψυχικής μας δύναμης ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη σωματική και ψυχική αντοχή.

Είναι ορυκτό που προσφέρει σταθερότητα, αλλά ταυτόχρονα και κίνηση. Βοηθά στη θεραπεία τυχόν στάσιμης ενέργειας, όπου κι αν βρίσκεται το μπλοκάρισμα – όπως σε ένα ενεργειακό κέντρο ή σε ένα μεσημβρινό. Απελευθερώνει τις αρνητικές σκεπτομορφές που φέρουμε στην αύρα μας και που έχουν δημιουργηθεί σε αυτή τη ζωή ή σε προηγούμενες και μας ελέγχουν, μέσα από καταστάσεις φόβου.

Πηγή Φωτογραφίας: https://www.thecrystalman.com/specialty-items/black-agate-sculpture-2/

Ο μαύρος αχάτης απελευθερώνει γενικά τους φόβους από οποιοδήποτε σημείο κι αν έχουν απορροφηθεί ή από όπου κι αν έχουν εγκλωβιστεί, έστω και αν τους έχουμε κρύψει εμείς οι ίδιοι, ασυνείδητα. Η λεπτή φέτα του αχάτη που έχει διάτρητο κέντρο, το οποίο περιστοιχίζεται από μικρά δοντάκια λευκού χαλαζία, είναι ιδανική για να «ρουφάει» τις αρνητικές καταστάσεις από το σύστημά μας, με απλή τοποθέτηση επάνω στο προβληματικό σημείο και με την ενίσχυση του εκκρεμούς, το οποίο περιστρέφεται αριστερόστροφα, ώστε να αποφορτίσει από την αρνητική ενέργεια.

Καθώς μια από τις βασικές του ιδιότητες είναι να δίνει ισορροπία σε όλα τα επίπεδα, βοηθάει γενικά στη θεραπεία των ιλίγγων και κυρίως αυτών που προέρχονται από προβλήματα των αυτιών, εφόσον θεωρείται ορυκτό με ιδιαίτερη θεραπευτική υποστήριξη σε ωτορινολαρυγγολογικά θέματα.
Ανακουφίζει τους πονεμένους μύες επειδή γενικά μαλακώνει τον πόνο, συναισθηματικό ή σωματικό.

μοιράστε