Μαύρος Κυανίτης

Ο μαύρος Κυανίτης είναι ένα ορυκτό που εργάζεται σε πολλά επίπεδα, στήνοντας γέφυρες μεταξύ καταστάσεων. Έτσι, οι αποστάσεις μέσα μας, ανάμεσα στα γνωστά και τα νέα δεδομένα, γεφυρώνονται, υλοποιώντας τις γέφυρες αυτές από επιλεγμένα υλικά του παρελθόντος και από καινούργια δομικά υλικά νέων εμπειριών και γνώσεων.

Καταφέρνει να ανοίξει μονοπάτια εκεί όπου οι ψυχικές διαδρομές φαντάζανε δύσκολες, καθώς βοηθά να επιδιορθωθούν λανθασμένες πεποιθήσεις και να επαναπρογραμματιστούμε από τα ανώτερα πνευματικά μας κομμάτια, με πιο υγιή για εμάς «πιστεύω» και ιδέες. Βοηθά να αναγνωρίσουμε γειωμένα ποιος είναι ο πνευματικός μας σκοπός, να γίνουμε περισσότερο εμπαθητικοί και να αναπτύξουμε τη διαισθητική μας αντίληψη.

Καθαρίζει από μπλοκαρίσματα την αύρα μας, τα Ενεργειακά μας Κέντρα, τους μεσημβρινούς και γενικά αποτοξινώνει τη δυσαρμονία από το ενεργειακό μας σύστημα. Ταυτόχρονα, βοηθά να δούμε πως η δική μας, προσωπική κακοποίηση, ανοίγει το ενεργειακό μας πεδίο στην εισβολή των άλλων. Ανοίγει το Τρίτο Μάτι, βοηθώντας να διακρίνουμε ξεκάθαρα, πρακτικά και πνευματικά την ίδια στιγμή, μια κατάσταση, γεφυρώνοντας τις δύο όψεις της, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να αντλήσουμε την αλήθεια μας, μέσα από την εξισορρόπηση που θεραπεύει την τριβή.

Εμφυσά τη δίκαια και έντιμη αντιμετώπιση του εαυτού, αλλά και των άλλων. Ντύνει με αστρική ύλη τα όνειρά μας και τους δίνει έτσι το πρώτο ρούχο, ώστε να γειωθούν και να αρχίσουν να αποκτούν ζωή στο πεδίο μας. Ισχυρά προστατευτικό ορυκτό, χωρίς όμως να κλείνει τις πόρτες της επικοινωνίας και της επαφής με τους άλλους. Αντίθετα, μας δείχνει τρόπους ευελιξίας στην επικοινωνία μας με ανθρώπους διαφορετικών απόψεων, όπου, παραμένοντας μεν στα ουσιαστικά «πιστεύω» μας, μπορούμε να βρούμε διπλωματικούς χειρισμούς, που σέβονται όμως και την άποψη του άλλου.

Ο μαύρος Κυανίτης είναι το ορυκτό που μπορεί να οδηγήσει τον ονειρευτή εκεί όπου θα συναντηθεί με το μυθικό του πεδίο. Αυτό το εν δυνάμει σημείο του όπου όλα μπορούν να συμβούν, όπου όλα είναι Αλήθεια.

 

 

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu