Μαύρο Jet (Γαγάτης)

Στοιχείο: Γη

Σκληρότητα: 3 – 4

Ενεργειακό Κέντρο: όλα

Είναι η πιο yin μορφή έκφρασης των μαύρων προστατευτικών ορυκτών. Αντιπροσωπεύει άριστα το προστατευτικό σκοτάδι της μήτρας, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που περιβάλλει και προστατεύει την αύρα σας από εισβολή αρνητικών ενεργειών.

Πολύ συχνά, μπορούμε να βρούμε αναφορά στο όνομά του ως λιγνίτη, ή “μαύρο κεχριμπάρι”. Είναι ένα ορυκτό με μεγάλη πορεία στην ιστορία της ανθρωπότητας. Έχουν βρεθεί ίχνη της διαδρομής του στην αρχαία Ρώμη, στη νότια Αμερική – πριν τον Κολόμβο – στη βικτωριανή Αγγλία και σε τόσα ακόμα μέρη, μέσα στην πορεία της ιστορίας μας.

Ήταν μαζί μας ως κόσμημα, φυλακτό, talisman, διένυσε τους αιώνες μαζί μας ως ένας διαβάτης της Γης και του Ουρανού. Ίσως η τόσο μακρά πορεία του με τον άνθρωπο, τον έκανε ένα μεγάλο γνώστη της μαγείας και του τρόπου που μπορεί να δράσει απέναντι σε αυτήν. Αν σας φοβίζει η λέξη “μαγεία”, σκεφτείτε αυτό: ότι ακόμα και το κουτσομπολιό θεωρείται μορφή μαγείας και είναι κανό να χτυπήσει ενεργειακά έναν άνθρωπο, αν γίνεται συχνά και στοχευμένα προς αυτόν.

Εξαγνίζει απόλυτα τις αρνητικές ενέργειες σε ένα πεδίο, όπως και σε ένα χώρο. Εξισορροπεί τις δυσαρμονικές δονήσεις που δημιουργούν αόριστα ή συγκεκριμένα αρνητικά συναισθήματα, μπαίνοντας ή παραμένοντας σε ένα χώρο. Μπορεί ακόμη, να λειτουργήσει ως φύλακας αυτού ή οποιουδήποτε χώρου στον οποίο κινούμαστε. Απορροφά την αρνητικότητα από ένα σώμα και γίνεται εξαιρετικός προστάτης απέναντι στις εξωγενείς αρνητικές επιρροές. Σταματά ενέργειες που μπορούν να σας επηρεάσουν, οι οποίες είναι αρνητικές σκεπτομορφές που υπάρχουν σε ένα χώρο ή τόπο αρνητικά φορτισμένο. Λειτουργεί απίστευτα προστατευτικά στα Ενεργειακά Κέντρα, στην αύρα, όπως και σε όλα μας τα επίπεδα, φυσικά και ενεργειακά. Δημιουργεί μία μόνωση προστασίας απέναντι σε άγνωστες επιρροές στο συνειδητό σας, οι οποίες δρουν εν αγνοία σας.

Καθαρίζει την αύρα πολύ βαθιά, ακόμη και από αρνητικές καταγραφές χρόνων πριν. Μπορεί να προσφέρει πληροφορίες σχετικά με το πεδίο στο οποίο χρειάζεται να στρέψετε την ενέργεια εξαγνισμού (αυρικό, φυσικό, συναισθηματικό πεδίο κλπ.). Το Jet έχει τη δυνατότητα να φανερώσει τους λόγους για τους οποίους η αρνητική ενέργεια επηρέασε τη ζωή σας. Ακόμη, φέρνει γενικές πληροφορίες που για εσάς μπορεί να είναι καθοριστικές. Ο σκοπός της γνώσης αυτής δεν είναι να την αποκτήσετε και να χαθείτε μέσα από αυτή στο οποιοδήποτε ταπεινό συναίσθημα (π.χ. γνώση πως κάποιος συγκεκριμένα φταίει για μία κατάσταση – μνησικακία – εκδίκηση) – έτσι θα φυλακίσετε μέσα σας την αρνητικότητα. Σκοπός είναι η γνώση να φέρει την κατανόηση, η κατανόηση τη συγχώρεση και η συγχώρεση την απελευθέρωση. Η απελευθέρωση είναι η μεγαλύτερη μέθοδος μεταμόρφωσης σε όλα τα επίπεδα. Η ενέργεια αυτή θα σας μεταφέρει σε άλλα πεδία συνειδητότητας, ανέγγιχτα από την αρνητικότητα.

Το μαύρο Jet απολυμαίνει από τη μαγεία, τη γλωσσοφαγιά και την αρνητικότητα γενικά. Είναι ένα από τα πιο δυνατά ορυκτά ενάντια στην αρνητική ενέργεια, σε διάφορες όψεις της. Βοηθά να καθαριστούν ακόμη και αρνητικές ενέργειες που στείλαμε εμείς σε άλλους και τους έχουν βλάψει. Έτσι, αυτοί, αλλά ακόμη και εμείς που το έχουμε αποστείλει, έστω και άθελα, απελευθερωνόμαστε όλοι από το κομμάτι της αρνητικότητας που έχει υλοποιηθεί.

 

Μπορεί να μας συνδέσει με το αρχαίο πνεύμα της Γης και γενικά με την αρχαία γνώση. Έτσι, η επικοινωνία και η απορρόφηση των πληροφοριών γίνεται άμεσα – εξου και η σύνδεση με τον Ερμή – ζητήστε όμως να κινηθεί στο ποσοστό που είστε έτοιμοι να αφομοιώσετε. Είναι ακόμη ένα υπέροχο ορυκτό αυτογνωσίας, καθώς μπορεί να μας δείξει καθαρά πως δρα το σκοτάδι μέσα μας, πώς η Σκιά μας εγκλωβίζει και μας εξαπατά, επηρεάζοντας τα δεδομένα και την αντίληψή τους. Έχει τη δυνατότητα να σπάσει αυτή τη λειτουργία και να μετατρέψει την εσωτερική Σκιά – τουλάχιστον σε αυτούς που δουλεύουν με αυτήν – και έτσι, αγνοί ξανά, να γυρίσουμε στο σκοπό που είχαμε ως άσπιλα όντα, πριν μολυνθούμε από τον αρνητισμό.

 

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu