Μικρά θεραπευτικά διαλείμματα!

Η παγκόσμια σκεπτομορφή ασθένειας που υπάρχει αυτήν την στιγμή, επηρεάζει αρνητικά την ενέργεια μας. Η επιρροή αυτή διεισδύει σε υποσυνείδητο επίπεδο, χρωματίζοντας με αρνητικές δονήσεις όλον τον ψυχισμό μας.
Ταυτόχρονα ερεθίζει όσα προσωπικά τραύματα υπάρχουν μέσα μας. Έτσι, αναδύονται φόβοι και εντάσεις που θεωρούσαμε πως έχουμε επεξεργαστεί ή έστω είχαμε κρύψει στο υποσυνείδητο μας, ακόμα και από εμάς.

Είναι μια περίοδος αρκετά ψυχοφθόρα, που απαιτεί μεγάλο ποσοστό προσωπικής δύναμης για να την αντιμετωπίσουμε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να πάρει ενέργεια, από τεχνικές και τρόπους που είναι εξισορροπητικές για το ενεργειακό σας επίπεδο.
Και μόνο που βάζετε τον εαυτό σας σε μια θετική τελετουργία, πχ κάνω διαλογισμό κάθε απόγευμα στις 5:00,  πολώνει το ενεργειακό σας σύστημα σε μια πράξη αυτοσυγκέντρωσης, που σταδιακά λειτουργεί αυτοθεραπευτικά. Ακόμα, αυτά τα μικρά ενεργειακά διαλείμματα προσφέρουν νοητική, συναισθηματική και ψυχική ξεκούραση. Το ότι προσφέρετε στον εαυτό σας αυτά τα λίγα λεπτά ψυχικής ανάπαυσης, λειτουργεί αποσυμφορητικά. Μην το θεωρείτε λίγο, σε μια εποχή που βομβαρδιζόμαστε από ειδήσεις και μηνύματα άσχημου περιεχομένου.
Για όσους αγαπάνε τα ορυκτά μπορείτε να συντονίζεστε με κάποιο που σας έλκει, αυτό το διάστημα. Είναι επίσης μια στιγμή ανάσας για εσάς και αν ακούσετε ότι είναι πλασίμπο-  εντάξει, μπορεί κι ένα ποσοστό να είναι! Αν κι εγώ, όπως μπορείτε να φανταστείτε, πιστεύω πολύ στην ενέργεια τους!

Αν όμως αναρωτηθείτε κι εσείς, όταν σας γίνει μια τέτοια ερώτηση, σκεφτείτε ότι ,ακόμα κι αν είναι πλασίμπο, με βοηθά να δημιουργήσω ένα ανοιχτό παράθυρο στον εαυτό μου όπου φρέσκος αέρας μπορεί να μπει! Δηλαδή, μια ενεργειακή ανανέωση! Αν το ορυκτό μπορεί να είναι ο διάμεσος που το μυαλό μου αποδέχεται, είναι εντάξει! Ακόμα και έτσι είναι μια απτή, συμπαντική βοήθεια! Οτιδήποτε μπορεί να σας μετακινήσει απ’ το βαρύ πέπλο της κατάθλιψης, που υπάρχει τριγύρω, είναι μια σημαντική υποστήριξη που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας. Επιλέξτε εσείς τι σας βοηθάει και μείνετε σταθεροί και συντονισμένοι σε αυτό. Βοηθήστε τον εαυτό σας κι αυτός, να είστε σίγουροι, πως θα σας το ανταποδώσει.

Μην σας ξεχνάτε!

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email