Μπλε Οπάλιο

Αυτό το οπάλιο έχει μία πολύ μεταφυσική χροιά. Μπορεί να μας βοηθήσει να ταξιδέψουμε στην ενέργεια και να πάρουμε πληροφορίες, να δούμε οράματα και να εμβαθύνουμε γενικά σε διαλογιστικές τεχνικές. Βοηθά να συνειδητοποιήσουμε την ύπαρξή μας μέσα στην αιωνιότητα και να δούμε πέρα από την οποιαδήποτε μορφή θανάτου κατανοώντας ότι τα πάντα ρέουν και συνεχίζουν την πορεία τους απλά σε άλλες φόρμες.

Μας στηρίζει σε καταστάσεις βίαιου χωρισμού, όπως και ξαφνικής αποξένωσης, και αυτό γίνεται γιατί διευρύνει την οπτική μας. Αυτό μας αποταυτίζει και έτσι μειώνεται ο πόνος. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει να ξεπεράσουμε την τυχόν άρνηση της ενσάρκωσής μας στη γη, όπως και σοκ που μας έχουν δημιουργήσει κατά τη διάρκεια της κύησής μας. Στηρίζει σε καταστάσεις που έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη μας στη ζωή και σε ένα πιο βαθύ επίπεδο αυτό μπορεί να εκφράζει την έλλειψη εμπιστοσύνης στον ίδιο το δημιουργό. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν βιώσουμε κάτι που μας πόνεσε πολύ, χωρίς όμως να μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Ή ακόμα όταν περνάμε ένα μυητικό στάδιο όταν όλα σβήνουν και χάνονται πριν υλοποιηθεί το καινούριο. Ακόμα μπορεί να περνάμε μία περίοδο όπου δεν μπορούμε να συνδεθούμε με τίποτα με το σύμπαν. Ωστόσο, μαζί με μαύρα ορυκτά, όπως ο όνυχας, ενδυναμώνει την ποιότητα της πίστης μέσα μας και το θάρρος να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να εμπιστευτεί τη ροή της ζωής και τις εμπειρίες που το σύμπαν θέλει να μας δώσει.

Το μπλε οπάλιο Αυστραλίας μαζί με ροζ οπάλιο και ροζ τουρμαλίνη βοηθούν να θεραπεύσουμε εσωτερικά παιδικά τραύματα που έχουν δημιουργηθεί κατά την ώρα του τοκετού, και επίσης απορροφούν το σοκ του παιδιού που χάθηκε.
Τονώνει την κίνηση των υγρών του σώματος.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu