Μπλε Τουρμαλίνη και νοητική ηρεμία

Η μπλε Τουρμαλίνη (Ινδικολίτης) έχει μοναδικές χαλαρωτικές ιδιότητες για έναν υπερδραστήριο νου. Βοηθά να χαλαρώσει η νοητική ένταση για όποιον λόγο και αν έχει προκληθεί – αν είναι υπερβολικός ο φόρτος εργασίας, αν υπάρχει έντονη μελέτη, πρακτικά προβλήματα, ακόμα και αν η εστίαση της σκέψης έχει προσκολληθεί σε ένα άτομο που έχει αποχωρήσει ξαφνικά από τη ζωή σας. 

Η μπλε Τουρμαλίνη θα καλμάρει αυτήν την υπερβολική λειτουργία, δίνοντας στο νου γαλήνη και ησυχία. Ταυτόχρονα όμως, είναι εξαιρετική όταν θέλετε να ενεργοποιήσετε το νου σας ώστε να εμβαθύνει και να οξύνετε την αντίληψή σας, χωρίς όμως να δημιουργηθεί η παραμικρή ένταση ή υπερβολή.

Είναι ένας γητευτής του νου, που τον καθοδηγεί από μία υγιή νοητική καθημερινότητα εώς και το βαθύ διαλογισμό. Κάποιοι εύκολοι τρόποι για να δεχτείτε τα οφέλη της μπλε Τουρμαλίνης είναι οι εξής:

  • Βάλτε να παίζει μία χαλαρωτική μουσική και ξαπλώστε, ακουμπώντας τη μπλε Τουρμαλίνη στο κέντρο του μετώπου. Αφήστε το σώμα σας να χαλαρώσει για λίγο και, όταν είστε έτοιμοι, πάρτε εισπνοή από τη μύτη, μετρώντας μέχρι το 4. Κρατήστε την αναπνοή σας μετρώντας ως το 2. Εκπνεύστε από το στόμα χαλαρά, μετρώντας μέχρι το 6. Επαναλάβετε αυτή την αναπνευστική άσκηση από 4 εώς 5 φορές. Μείνετε ξαπλωμένοι για όσο αισθάνεστε πως έχετε ανάγκη, νιώθοντας τη μπλε Τουρμαλίνη να γεμίζει με γαληνίες δονήσεις το νου σας. 
  • Ξαπλώστε και ακουμπήστε τη μπλε Τουρμαλίνη στο κέντρο του μετώπου σας. Οραματιστείτε ότι βουλιάζει απαλά μέσα στο κέντρο του κεφαλιού σας. Από αυτό το σημείο, νιώστε να εκμπέμπει παλμικές δονήσεις που εξαπλώνονται γλυκά γύρω της και να χαλαρώνουν το νου σας. Μείνετε όσο αισθάνεστε ότι έχετε ανάγκη σε αυτόν τον οραματισμό. 

μοιράστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email