Μωβ Νεφρίτης

ΜΩΒ ΝΕΦΡΙΤΗΣ

Ο μωβ Νεφρίτης βοηθά στο άνοιγμα του Κέντρου Κεφαλής και του Τρίτου Ματιού. Αφυπνίζει τη σύνδεση με την Ψυχή και φέρνει στην επιφάνεια το ξεχασμένο πνευματικό μονοπάτι.

Καθώς χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, βοηθά να μάθουμε με μεγαλύτερη ευκολία καινούργια πράγματα, να συνδεθούμε πιο ομαλά με ένα χώρο, αλλά και ανθρώπους, και να αντιληφθούμε τον εαυτό μας χωρίς σκληρότητα και επίκριση. Η πνευματική μας ικανότητα μεγενθύνεται εύκολα. Κατανοούμε τις ενέργειες τριγύρω μας και επικοινωνούμε με τα πνεύματα της Φύσης – όπως τα Devas – όπως και με τους πνευματικούς Δασκάλους και Οδηγούς μας.

Βοηθά στα Σαμανικά ταξίδια, γειώνει τις μυήσεις πιο ισχυρά στο ενεργειακό μας σύστημα και, γενικά, μας συσχετίζει ομαλά με την όποια πνευματική διαδικασία.

Ο μωβ Νεφρίτης καθαρίζει απαλά την ενέργειά μας και αποσυμφορίζει τα αυρικά σώματα. Μαζί με Καπνιά, μπορεί να στείλει την ενέργειά του στο Άστρο της Γης, το Ενεργειακό Κέντρο που βρίσκεται κάτω από τα πέλματά μας, και έτσι να θρέψει την επαφή μας με τη Γη, να μας γειώσει και να μας αποσυμφορίσει από τις πολλές πληροφορίες που δεχόμαστε συνεχώς, είτε είμαστε εμπαθητικοί, είτε όχι.

Καθαρίζει το νου από την ανησυχία, απελευθερώνει από το άγχος, χαλαρώνει τη σύσπαση των μυών που δημιουργείται από το στρες, βοηθά στον ύπνο και στην περίπτωση που υπάρχει ψυχική αναστάτωση.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email