Νέα Σελήνη στον Κριό

Περάσαμε ένα δύσκολο διάστημα… Μία εποχή ολιστικών ξεκαθαρισμάτων που μας άλλαξαν βαθιά και, σε αυτό το νέο φεγγάρι, είναι σαν να αποκτάμε ξανά την εύνοια του Σύμπαντος.

Θα νιώσουμε σαν ένα ντους αναζωογονητικής ενέργειας να διαπερνά το σώμα μας. Είναι μία ευνοϊκή περίοδος για νέα αρχή, για εκκίνηση ενός οράματος, ενός καινούργιου στόχου. Η σοφία που κερδίσαμε από τις δυσκολίες των προηγούμενων φεγγαριών, είχε σκοπό να μας κάνει πιο βαθυστόχαστους. Έτσι, αυτή την πλούσια, ζωτική ενέργεια, που θα έρθει να μας συναντήσει σε αυτό το νέο φεγγάρι, να τη χρησιμοποιήσουμε ορθά, όχι μόνο δηλαδή για να εξυπηρετήσουμε το «Εγώ» μας ή κάποια φυσική επιθυμία, αλλά για την εξύψωση όλης μας της ύπαρξης.

Η ωριμότητα που κερδίσαμε βλέποντας ξανά και ξανά τις αυταπάτες μας να διαλύονται, έρχεται τώρα ως πιστός σύμβουλος, για να μας προσφέρει ψυχική αντίληψη. Η νέα αρχή, που σφόδρα έρχεται να μας κατακλείσει, είναι ένα δώρο που θα μείνει. Όχι μία στιγμιαία αλλαγή, αλλά μία κατάσταση που θα κρατήσει βαθιά στο χρόνο.

Χρειάζεται να προετοιμαστείτε, να αφουγκραστείτε το κύμα της ενέργειας που έρχεται και να καλπάσετε πάνω σε αυτό.

Αφουγκραστείτε τα σημάδια που έχουν ήδη εμφανιστεί, για να καταλάβετε ποια είναι η προσωπική σας αλλαγή, και τολμήστε την. Απελευθερώστε την ενέργειά σας και απελευθερωθείτε: αυτό είναι το μήνυμα της Νέας Σελήνης.

Ίσως για αυτό ήταν τόσο στερητικά όλα το προηγούμενο διάστημα. Δε θα είχατε αλλιώς τη δύναμη να τιθασεύσετε το Δράκο σας, αν δεν είχατε συναντήσει ένα ιερό σημείο μέσα σας.

Ναι! Τολμήστε να βγάλετε τα δεσμά του προσωπικού σας δράκου, πετάξτε μαζί του. Είναι η αρχέγονη ενέργειά σας. Αν δεν ενωθείτε με αυτόν, κανένα κάστρο – στόχο δε θα κατακτήσετε. Τιθασεύστε την άγρια δύναμη, χειριστείτε ορθά τα όπλα σας και γεμίστε την καρδιά σας ειρήνη. Δεν είναι μία εκστρατεία εκδίκησης αυτό το φεγγάρι: είναι μία πορεία προς τη δικαίωση της ύπαρξής σας, μία δικαίωση για τα όνειρά σας.

Αφήστε το παλιό πίσω, συγχωρέστε. Απελευθερώστε τα βαρίδια που σας κρατούν δέσμιους, τρώγοντας έτσι απίστευτα ποσοστά από την ενέργειά σας. Στρέψτε όλο σας το δυναμικό προς τα μέσα και κάντε το σοφία, δύναμη. Είναι η στιγμή για να αποφασίσετε την αλλαγή, για να δώσετε την έγκριση προς τη θεραπεία σας. Έτσι, η αγάπη, ο έρωτας, ο ρομαντισμός, η επιτυχία, η χαρά, η ικανοποίηση, θα έρθουν. Το κάλλος θα έχει έναν νέο τόπο να γεννηθεί.

Εσάς.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu