Νέα Σελήνη στον Τοξότη – Χαλαρά επάγρυπνος

Μία Νέα Σελήνη έρχεται να μας συναντήσει, με πνεύμα ανάλαφρο. Σαν τις Σειρήνες, ποθεί να μας παρασύρει στη μέθη της υπερβολής και της σπατάλης, σε διάφορα επίπεδα. Φανείτε σδυνετοί απέναντι στα έντονα συναισθήματα και στον υπέρμετρο ενθουσιασμό, ο οποίος θα μπορούσε να οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις.

Ακόμα, προσπαθήστε να μην επενδύσετε, με οποιονδήποτε τρόπο, σε καταστάσεις που δεν έχουν βάση. Μετά τον πρώτο ενθουσιασμό και τη γοητεία που θα σας ασκήσουν, θα εξαφανιστούν στο επόμενο φύσημα του αγέρα. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για δραστικές αποφάσεις. Ρίξτε μία δεύτερη ματιά και αναλογιστείτε την κάθε απόφασή σας σε βάθος χρόνου.

Προτιμότερο είναι να χρησιμοποιήσετε αυτό το διάστημα για να ξαλαφρώσετε από βαριές ψυχολογικές πιέσεις, να βρεθείτε για λίγο στη συντροφιά του Πίτερ Παν και να παίξετε! Το σημαντικό όμως, σε αυτή τη Νέα Σελήνη, είναι να μη μπείτε σε ακραίες καταστάσεις: μείνετε σε μία χαλαρή, αλλά επάγρυπνη κατάσταση.

Κρατήστε την ευδιαθεσία σας, αλλά μην την αφήσετε να γίνει ψυχική ή οικονομική σπατάλη. Ότι υπερκαταναλωθεί αυτό το διάστημα, θα φανεί στην Πανσέληνο – η πραγματική αξία του αντιτίμου που δώσατε. Όσο περισσότερο αφήσετε την ένταση, τόσο πιο εύκολα θα βρείτε την ισορροπία σας. Η ενέργεια αυτής της Σελήνης ζητά να μάθει πώς μπορείς να γίνεις ένα άδειο μπαμπού, από όπου, ναι μεν όλα θα περάσουν, δε θα μείνεις σε τίποτα κλειστός, αλλά τίποτα δε θα σε παρασύρει και από το κέντρο σου. Ακριβώς αυτό είναι το κλειδί αυτής της Σελήνης.

Μείνε στο κέντρο σου και ζήσε τα όλα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΥΚΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ BLOSSOMING GODDESS

Ας συναντηθούμε με αυτήν την Νέα Σελήνη, μέσα από το παιχνίδι με τους κρυστάλλους, αλλά και την εστίαση της ενέργειας! Θα βρούμε έναν ξεκάθαρο στόχο για το κάθε πεδίο – σώμα, πνεύμα, συναίσθημα, νου – και θα αναγνωρίσουμε το κεντρικό του απόσταγμα, τον πυρήνα που μπορεί να γειωθεί στην πραγματικότητα, μέσα από το διαλογισμό.
Αυτό που θα βρούμε, είναι η πραγματική, ψυχική μας εστίαση. Είναι το κέντρο του στόχου, όπως αυτός μπορεί να πραγματοποιηθεί στη ζωή μας. Μόνο βρίσκοντας αυτό το σημείο, μπορούμε να εστιάσουμε και να επιτύχουμε πραγματικά. Κερδίζουμε την εστίαση μέσα από το όνειρο και το κάνουμε αλήθεια, του δίνουμε ζωή και ύλη στη δική μας πραγματικότητα.

Συνάντηση: 7 Δεκεμβρίου 19.00 – 21.00
Διεύθυνση: Στεφ. Κυπαρίσσου 9, Αθήνα, 11144
Συντονίζει: Shakila Ιωάννα Μπράτη (Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια)
Τηλέφωνο: 6974455759
Κόστος συμμετοχής: 10€

— Άνετα ρούχα, κρυσταλλικό εκκρεμές και ορυκτά που θέλετε να ενεργοποιήσετε, έχετέ τα μαζί σας, αλλιώς τα υλικά διατίθενται στο χώρο —

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email