Νέα Σελήνη στον Υδροχόο – Αδελφότητα σημαίνει εξέλιξη

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο έρχεται να αναζωπυρώσει το Πνεύμα μέσα μας. Να ξυπνήσει παλιές ξεχασμένες μυήσεις που είχαμε δεχτεί.
Κάτω από το ανώτερο πνεύμα του Υδροχόου, ο Άνθρωπος καλείται να βρει τις δικές του ευκαιρίες, που θα τον βοηθήσουν στην ανάπτυξη του, τη φώτιση και την αδελφότητα, ως κύριο συντελεστή στην εξέλιξη του. Αυτή η Νέα Σελήνη βάζει το σπόρο που θα δουλευτεί για ένα μεγάλο διάστημα και θα έχει να κάνει με την ανάπτυξη των παραπάνω ποιοτήτων μέσα μας – ευκαιρίες, φώτιση, αδελφότητα είναι οι λέξεις κλειδιά.
Οι καιροί έχουν αλλάξει, οι ενέργειες δεν έρχονται και παρέρχονται απλά από φεγγάρι σε φεγγάρι. Υπάρχει μία συνέχεια, μας αφήνονται ενεργειακές ασκήσεις που το σύστημά μας καλείται να λύσει. Και εμείς όμως, χρειάζεται να δείξουμε πόσο επιτρέψαμε την αποτύπωση αυτής της ενέργειας εντός μας έμπρακτα.
Όταν ο Υδροχόος φύγει από την παγωμένη αποστασιοποίηση – που σε πιο χαμηλά επίπεδα της εξέλιξής του είναι εμφανής – και μπει στην ωριμότητα της καρδιάς του, όπου όλα τα συναισθήματα βρίσκονται σε μία εκπληκτική ισορροπία, τότε όλη η ανθρωπότητα θα βιώσει την εξισορρόπηση αυτή. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό του είναι ένα δείγμα αυτής της τεράστιας χάρης του.
Μείνετε επάγρυπνοι και παρατηρήστε τι γίνεται στην καρδιά σας. Πάρτε δύναμη από την ενέργεια του ανώτερου Υδροχόου και δείτε τι βιώνετε αυτό το διάστημα, πώς το βιώνετε, πώς εναλλάσσονται τα συναισθήματα – και τι είδους συναισθήματα είναι. Όλη η γκάμα των συναισθημάτων που θα παρελάσει εντός σας αυτό το διάστημα είναι όλα αυτά που θα χρειαστεί να δουλέψετε με περισσότερη επιμέλεια για την προσωπική σας ανέλιξη. Αυτή η Νέα Σελήνη ανοίγει ένα νέο κύκλο και μην παραξενεύεστε: θα υπάρχουν πολλοί κύκλοι μέσα σε κύκλους που θα δουλεύονται ταυτόχρονα. Αυτήν την εποχή, το Σύμπαν το απαιτεί.
Απαιτεί διότι δίνει πολύτιμους σπόρους γνώσης, οι οποίοι μπορούν να ωθήσουν σε μία νέα ζωή, πιο εξελιγμένη. Μη χάνετε καιρό: βρεθείτε σε παρουσία μέσα σας. Αυτοί οι κοσμικοί σπόροι έχουν πολλή περισσότερη αξία από ότι μπορείτε τώρα να φανταστείτε. Έχουν να κάνουν με την εξέλιξη της ίδιας της ανθρωπότητας.
Μέσα σε κάθε άνθρωπο υπάρχει ένα κομμάτι του Σύμπαντος, μια ατελείωτη κοσμική ομορφιά. Εκεί στοχεύει ο σπόρος αυτής της νέας φάσης. Γιατί αυτοί οι τόσο πολύτιμοι σπόροι μοιράζονται στη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να αναρωτηθείτε: μα γιατί ο Υδροχόος παρέχει το νερό που ρέει χωρίς σταματημό. Από τη στάμνα όμως που ρέει αυτό το νερό, κρύβεται αυτό που πραγματικά είναι εσωτερικά – είναι μία φλόγα, ένα υγρό πυρ, που μόνο αυτό μπορεί να κάνει το συμπαντικό σπόρο να ανοίξει, να ξεδιπλωθεί.
Αυτός ο μοναδικός σπόρος που εμφυτεύεται στις ψυχές των ανθρώπων καλείται να αφυπνίσει ένα ιδιαίτερο δώρο, που θα αναβαθμίσει, όχι μόνο το άτομο μεμονωμένα, αλλά την ανθρωπότητα. Είναι ο σπόρος της αδελφοσύνης. Ο Άνθρωπος καλείται να δεχτεί αυτόν το σπόρο και να στρέψει το κεφάλι του προς κάθε κατεύθυνση, αναζητώντας και άλλους, ώστε έμπρακτα να υφανθεί το πλέγμα του Φωτός στη Γη. Αυτό θέλω να γίνει κατανοητό πως δε σημαίνει το μικρό, ασφαλές λημέρι με τους δικούς μας ανθρώπους – όχι. Αυτό δε θα ήταν συμπαντικό πλέγμα, αλλά προσωπικό δίκτυο ασφαλείας.
Αφήστε πίσω την ασφάλεια και κοιτάξτε με τα εσωτερικά σας μάτια. Αυτό το φωτεινό πλέγμα στήστε το από ενέργεια και όχι από εμφάνιση και πεποιθήσεις. Βρείτε όλους αυτούς τους επαναστάτες που επέτρεψαν να ανθίσει ο σπόρος μέσα τους και δεν τον πάτησαν.
Ναι, μπορεί να είναι το ίδιο χαμένοι με εσάς, μόνοι, ταραγμένοι. Όλες αυτές οι νέες ενέργειες αντηχούν εντός με έναν τόσο ιδιαίτερο και άγνωστο τρόπο για τα ως τώρα γνωστά δεδομένα. Συνδεθείτε όμως. Πιαστείτε χέρι με χέρι, γιατί αυτή η νέα σύνδεση είναι το γιατρικό των ενεργειών που σύντομα θα κατέλθουν. Οι αλλαγές είναι εδώ και εμείς είμαστε οι καλλιεργητές ενός νέου κόσμου, που δυναμικά υλοποιείται στο Σύμπαν.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu