Νέα Σελήνη στους Διδύμους – Γίνε ο εαυτός σου!

Μία Νέα Σελήνη, με πραγματική διάθεση να σας προτρέψει σε νέους κύκλους.

Κάποιες φορές κολλάμε στο παλιό, μας γίνεται δεύτερη φύση και δεν αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα μετακίνησης, σε διάφορα επίπεδα, η οποία μπορεί να φέρει ευχάριστες και ποθητές αλλαγές.

Αυτή η Νέα Σελήνη αφορά ακριβώς αυτό.

Θα φέρει νέα ανοίγματα, νέες εμπειρίες, νέους κύκλους ζωής. Αν κοιτάξετε βέβαια βαθύτερα, θα αναγνωρίσετε ότι έχει έρθει, ταυτόχρονα, και η ώρα να κλείσουμε κύκλους του παρελθόντος. Μπορεί να τους συγκρατούμε ακόμα, ελπίζοντας, ενώ στην πραγματικότητα αρνούμαστε να δούμε πως έχουν ήδη κλείσει εδώ και καιρό. Είναι μία ουσιαστική στιγμή, όπου αναγνωρίζουμε το τέλος και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία σε όλα τα επίπεδα – δεν τα τελειώνουμε δηλαδή σε φυσικό επίπεδο και ελπίζουμε, σε συναισθηματικό, ότι με κάποιον τρόπο, δια μαγείας, θα επιστρέψει ο κύκλος στη ροή του. Στη συνέχεια, ανοίγουμε με θάρρος πανιά για το καινούργιο.

Πολλοί θα σκεφτούν πως είναι δύσκολοι καιροί για αλλαγές. Για αυτήν την αλλαγή όμως, μπορεί και να προετοιμάζεστε για μία ζωή. Και πείτε μου: αν δεν κάνετε το τόλμημα σε μία Νέα Σελήνη στους Διδύμους, πότε θα το κάνετε;
Οι τελευταίοι έξι περίπου μήνες έφεραν Νέες Σελήνες και Πανσελήνους που προετοίμαζαν το σύστημά σας για κάτι τέτοιο – εξερευνώντας, αποδομώντας και αναγνωρίζοντας το παλιό, ποθώντας το καινούργιο.

Η ενέργεια θα ευνοήσει τους πρωτοπόρους, θα φέρει επαναστατικό πνεύμα, αναζωογονητική διάθεση και ενθουσιασμό. Οι «νικητές» αυτής της Νέας Σελήνης, θα είναι όσοι φύγουν από τους γνωστούς τρόπους τους, όσοι αποδεσμευτούν από φραγμούς και λειτουργήσουν αντισυμβατικά απέναντι στα πρότυπα του εαυτού τους, είτε ακόμα και του κοινωνικού συνόλου.

Θα νιώσουμε την ανάγκη να πούμε όσα δεν έχουμε πει, να εκφράσουμε το πώς νιώθουμε. Θα θελήσουμε να στήσουμε ειλικρινείς σχέσεις και, πάνω από όλα, ειλικρινή σχέση με τον εαυτό μας. Αυτή τη φορά, κινδυνεύουμε να μας πούμε την αλήθεια μας!

Όσοι αποφασίσουν να ακούσουν ατόφια τη φωνή τους, θα βρουν την αποφασιστικότητα να δομήσουν πιο υγιείς τρόπους ζωής, σε πολλαπλά επίπεδα, ακόμα και σε αυτόν της υγείας τους, θα μπορέσουν να αποκτήσουν μία πιο βαθιά σχέση με το πνεύμα και όχι να επιπλέουν μόνο πια στην επιφάνεια.
Θα δούμε πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι για εμάς και τους γύρω μας. Θα επικοινωνήσουμε με τους άλλους, με τη διάθεση να τους ακούσουμε πραγματικά, να καταλάβουμε τις θέσεις τους και να δομήσουμε γέφυρες αμοιβαίας αποδοχής.

Μπορεί να κοπιάσετε περισσότερο, ξέρετε όμως ποια θα είναι η διαφορά; Θα είναι αληθινό, θα είναι δικό σας. Αυτό το Νέο Φεγγάρι, έχει τη διάθεση να σας κάνει αληθινούς, γνήσιους. Έρχονται νέες πίστες στα επόμενα Φεγγάρια – αφήστε το παλιό, δε χωράει έτσι και αλλιώς στις εκλείψεις που έρχονται μπροστά μας το καλοκαίρι αυτό. Όσο λιγότερο φορτίο από απολιθωμένα πράγματα, καταστάσεις και ανθρώπους, τόσο καλύτερα για τις ενέργειες που υλοποιούνται.

Σε αυτή τη Νέα Σελήνη, γίνε ο εαυτός σου!

 

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu

Μεγάλη προσφορά Ιουλίου

Μία μοναδική προσφορά για τους φίλους της σελίδας, για τον Ιούλιο! Κάθε Πέμπτη του Ιουλίου, μπορείτε να επιλέξετε μία συνεδρία ενεργειακής διάγνωσης των chakra ή μία συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας ή συνεδρία ενεργειακής ανάγνωσης ταρώ, μόνο με 25€! Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 40 λεπτά και το ραντεβού κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Κανονίστε τη συνεδρία σας τώρα, με ένα τηλέφωνο στο 6974455759