Νέα Σελήνη στο Ζυγό – Η ισορροπία του εαυτού

Μία Νέα Σελήνη στο Ζυγό μας περιμένει στις 9 του Οκτωβρίου. 

Πώς συνδέεσαι με τους άλλους; Αφήνεις να περάσουν τα όριά σου, για να κερδίσεις αγάπη; Ή μήπως εισβάλλεις στο ενεργειακό τους πεδίο, για να την κατακτήσεις;

Σε αυτή τη Νέα Σελήνη, θα δείτε πώς χειρίζεστε τον τομέα των σχέσεων, αλλά και πώς αφήνετε να σας διαχειριστούν. Στην ενέργεια αυτού του φεγγαριού, θα βιώσετε μία αναλαμπή για το “παζάρι” των συναισθημάτων. Θα δημιουργηθεί μία αναταραχή στο συναίσθημα, όπου αλήθειες και ψέματα θα στήσουν ένα τρελό χωρό, προσπαθώντας να σας διεκδικήσουν.

Θα χρειαστεί η αποφασιστικότητά σας για να αποδωθεί η δικαιοσύνη, τα σωστά όρια και να αποκατασταθούν οι ισορροπίες που είχαν χαθεί. Ξυπνάει μέσα σε όλους μας η ανάγκη να μοιραστούμε και να συνεργαστούμε, δημιουργώντας ομορφιά. Έτσι, αυτό το διάστημα μπορούν να ανθίσουν νέες συνεργασίες, που βασίζονται στην ισότητα και την εκτίμηση. 

Συνεργασίες, όμως, που είχαν δημιουργηθεί από ένα πεδίο εξαναγκασμού, θα δυσκολευτούν να μείνουν όρθιες, καθώς αφυπνίζεται μέσα μας το αίσθημα του σεβασμού και της ευγένειας. Είναι σαν να μη χωράμε πια άλλο συναισθηματικό “τραμπουκισμό” και να αναζητούμε με πάθος συνδέσεις αμοιβαίες, όπου μέσα από την εκτίμηση θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε αβίαστα, φανερώνοντας τον πραγματικό μας εαυτό. 

  • Shakila

Συνάντηση Γυναικών στη Νέα Σελήνη στο Ζυγό:

Με την ενέργεια αυτής της Σελήνης, μπορούμε να αποκόψουμε συνδέσεις που μας καταπίεσαν και να βοηθήσουμε να ανθίσουν νέες σχέσεις αγάπης και αλληλοσεβασμού, σε όλες τις όψεις της ζωής μας. Ελκύουμε τους κατάλληλους ανθρώπους για εμάς και ανοίγουμε την καρδιά σε μία νέα, αρμονική σχέση.

Στη συνάντηση της Ομάδας Blossoming Goddess, στις 9 του Οκτωβρίου, με τη βοήθεια των ορυκτών και της Τέχνης, θα ωθήσουμε την ενέργεια να υλοποιηθεί και να γίνει η νέα μας πραγματικότητα!

Τρίτη, 9/10/2018 – 19.00 με 22.00

Διεύθυνση: Στεφάνου Κυπαρίσσου 9, Αθήνα, 11144

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974455759 – [email protected]

Καθοδηγεί: Shakila Ιωάννα Μπράτη
(Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Καθοδηγήτρια Κύκλων Γυναικών, Καθηγήτρια Κρυσταλλοθεραπείας, Shaman Earth Keeper, Συγγραφέας)

Κόστος συμμετοχής: 10€ ανά συνάντηση

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email