Νέα Σελήνη στο Σκορπίο και Diwali – Το Φως σε ξεκλειδώνει

Αυτή η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, συμπίπτει με μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ινδίας – το Diwali, το οποίο συμβολίζει τη νίκη του Φωτός απέναντι στο Σκοτάδι και την ελπίδα και διαρκεί από τις 6 έως τις 10 Νοεμβρίου. Έχοντας στο νου μας ότι ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που σχετίζεται με το βάθος και το ασυνείδητο, κατανοούμε πως σε αυτή τη μαγική Νέα Σελήνη, θα φωτιστούν κρυφά σημεία. Έτσι, συναισθήματα αδικίας και απογοήτευσης μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Ταυτόχρονα, όμως, το Φως του Diwali έρχεται να φέρει την ίαση σε χρόνια θέματα, που βλέπαμε ή νιώθαμε ως άλυτα. Δίνει την ψυχική δύναμη που απαιτείται για να συγχωρέσουμε ανθρώπους και καταστάσεις.

Το φεγγάρι αυτό δίνει μία νέα ευκαιρία – ή θα κινηθείς από τα πλουτώνια βάθη σου και θα πορευτείς προς την αλλαγή ή θα βουλιάξεις στον ψυχικό βάλτο της απογοήτευσης. Για να γίνει αυτή η μετακίνηση, χρειάζεται ο Σκορπιός να στοχεύσει προς ψυχικά ανώτερους στόχους. Σταμάτησε να τιμωρείς τον εαυτό σου για το κάθε τι που δεν κατάφερες να φέρεις εις πέρας, με τον τρόπο που είχες δημιουργήσει στο μυαλό σου. Σταμάτα να είσαι η απολιθωμένη εικόνα του εαυτού σου, που σου είπαν ότι πρέπει να γίνεις. Άφησε τις ασημένιες ακτίνες του φεγγαριού να διεισδύσουν βαθιά, στον πιο σκοτεινό πυρήνα και να διοχετεύσουν εκεί το πιο άπλετο και αστραποβόλο Φως.

Ναι, μυστικά και ψέματα θα διαχυθούν στην ατμόσφαιρα, αλλά πόσο θα ζούσες σε ασυνείδητη ενοχή, πόσο ακόμα θα κρατούσες φυλακισμένα μυστικά, που αρνιόσουν να δεις, να θυμηθείς, να μάθεις; Κάνε ένα ακόμα θαρραλέο βήμα και άδραξε τα όνειρά σου. Ζήσε μέσα από αυτά, ζήσε για αυτά, χωρίς ενοχή και ντροπή. Μόνο μέσα από τα υλοποιημένα σου όνειρα μπορείς να ζήσεις την πραγματικότητα που θέλεις.

Συνάντηση Γυναικών Blossoming Goddess

Ο κύκλος θα ξεκινήσει με διαλογισμό, για να βρούμε πού νιώθουμε πως έχει επηρεάσει το ψέμα και η απογοήτευση μέσα μας, εμποδίζοντας την εξέλιξή μας. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ένα ταξίδι φαντασίας στο ασυνείδητο, με τον ήχο των κρυσταλλικών μπωλ και των θιβετιανικών κυμβάλων, συνοδευόμενα από καθοδηγούμενο διαλογισμό. Θα συναντήσουμε αυτά τα σκοτεινά σημεία μέσα μας και, μεταφέροντάς τους θετικές δηλώσεις, θα τους προσφέρουμε την ίαση που χρειάζονται. Η Νέα Σελήνη, μαζί με τη γιορτή του Συμπαντικού Φωτός, θα γεμίσει τον εσωτερικό μας κόσμο με ενέργεια και θα αποκαλύψει το δρόμο προς την προσωπική μας ευτυχία!

Ημερομηνία: Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου – 19.00

Καθοδηγεί η Shakila Ιωάννα Μπράτη

Τηλέφωνο: 6974455759

Διεύθυνση: Στεφ. Κυπαρίσσου 9, Αθήνα, 11144

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email