Οπάλιο της Φωτιάς

Ένα υπέροχο, πλούσιο, θρεπτικό ορυκτό για όλα τα επίπεδα. Δίνει ζωή στην ενέργειά μας, στο σώμα μας, και στη μήτρα ειδικά αν συνδυαστεί με ξύλο κερασιάς και κόκκινο Kαλσίτη. Γενικά όμως τονώνει τη σεξουαλική ενέργεια και το πάθος σε άνδρες και γυναίκες. Ξυπνά την Kουνταλίνι, ώστε να ανέλθει στη σπονδυλική στήλη και να μας πλημμυρίσει με την ενέργειά της. Αυξάνει τη διαίσθηση, αλλά και την αντίληψη που έχει να κάνει με το πώς μπορούμε να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας. Γενικά δίνει δύναμη για να δράσουμε για τη ζωή μας με τον καλύτερο τρόπο για μας, όπως και θάρρος και αυτοπεποίθηση, που προσφέρουν σιγουριά για το μέλλον. Μας βοηθά να υπερβούμε καταστάσεις κακοποίησης, είτε προέρχονται από εμάς τους ίδιους προς τον εαυτό μας, είτε από άλλους.

Μπορούμε με το οπάλιο της φωτιάς να δουλέψουμε το έμβρυο μέσα στην κοιλιά ανά μήνα και Τσάκρα. Ξεκινάμε από πάνω προς τα κάτω, δουλεύοντας με το Αστέρι της Ψυχής (Soul Star chakra), που είναι πάνω από το κέντρο κεφαλής. Τον ένατο μήνα δουλεύουμε με το Αστέρι της Γης (Earth Star chakra) που είναι κάτω από το κέντρο βάσης. Μπορούμε να δουλέψουμε ταυτόχρονα και τα ζευγάρια των ενεργειακών κέντρων, π.χ. κέντρο ηλιακού πλέγματος με κέντρο καρδιάς. Φυσικά, αυτή η διαδικασία θα χρειαστεί και κατάλληλους συνδυασμούς ορυκτών ανά ενεργειακό κέντρο. Θα πρέπει επίσης να συντονιστούμε με το έμβρυο και να δούμε τι χρειάζεται να καθαρίσουμε σε αυτό όπως και τι χρειάζεται να ενεργοποιηθεί. Ένας από τους λόγους που χρησιμοποιούμε το οπάλιο της φωτιάς στην τεχνική σύνδεσης με το έμβρυο είναι γιατί δυναμώνει πολύ τη μήτρα και ενώ είναι yang ορυκτό δε δρα καθόλου επιθετικά.

Η μήτρα είναι ένα όργανο που έχει τη δική του ζωή. Είναι ο πυρήνας της ύπαρξης στη γυναίκα. Μία μήτρα τοξινωμένη θα φέρει στη ζωή μας αρνητικούς συντρόφους και δυσκολία ευημερίας. Για αυτό χρειάζεται εμείς οι γυναίκες να συνδεόμαστε και να δουλεύουμε μαζί της. Μία υγιής μήτρα είναι ένα άνθος γεμάτο νέκταρ, που θα ελκύσει ό,τι πιο ευλογημένο για την ύπαρξή μας.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu