Οπάλιο Boulder

Το boulder οπάλιο βοηθά να συνδεθούμε με την πνευματική μας πλευρά, να αντιληφθούμε πνευματικές αλήθειες και να τις ενσωματώσουμε στην καθημερινή μας ζωή.

Μας συνδέει με τη μάνα Γη, αλλά και με το στοιχείο της φωτιάς. Αυτή η ιδιότητά του μας βοηθά να είμαστε γειωμένοι, να στεκόμαστε με δύναμη στα πόδια μας, αλλά και να δρούμε για την κατάκτηση των στόχων μας ταυτόχρονα. Γενικώς αντίθετες ποιότητες που όμως είναι απόλυτα χρήσιμες, όπως η προσμονή για την κατάλληλη στιγμή, αλλά και η άμεση δράση, βρίσκουν την απόλυτη ισορροπία μέσα από το boulder οπάλιο, καθώς η γη και η φωτιά μπορούν να λειτουργήσουν μέσα από αυτό το ορυκτό για να μας δώσουν το κατάλληλο στοιχείο στην κατάλληλη δόση. Δηλαδή η υπερβολή στο στοιχείο της φωτιάς μπορεί να κάψει μία κατάσταση, ενώ η υπερβολή στο στοιχείο της γης μπορεί να στερήσει την ευκινησία και την ευελιξία.

Μέσα από το Boulder οπάλιο το πάθος δεν είναι ανεξέλεγκτο, αλλά έχει σοφία και διάκριση. Μπορούμε να το συσχετίσουμε τη λάβα, γιατί και αυτή συνδέει αυτά τα δύο στοιχεία, εκφράζοντάς τα βέβαια με διαφορετικό τρόπο. Μπορεί να μας δώσει την αίσθηση της γης και τη δύναμη να ριζώσουμε σε ένα νέο μέρος. Όταν μεταναστεύουμε σε μία άλλη χώρα θα βοηθήσει αν σε ένα πουγκάκι βάλουμε ένα κομμάτι boulder με λίγο χώμα από ένα βουνό του τόπου μας σημαντικό για μας, ή από κάποιο ιερό σημείο της πατρίδας μας.

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu

Μεγάλη προσφορά Ιουλίου

Μία μοναδική προσφορά για τους φίλους της σελίδας, για τον Ιούλιο! Κάθε Πέμπτη του Ιουλίου, μπορείτε να επιλέξετε μία συνεδρία ενεργειακής διάγνωσης των chakra ή μία συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας ή συνεδρία ενεργειακής ανάγνωσης ταρώ, μόνο με 25€! Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 40 λεπτά και το ραντεβού κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Κανονίστε τη συνεδρία σας τώρα, με ένα τηλέφωνο στο 6974455759