Διαλογισμός υλοποίησης: Η ευχή του νέου χρόνου

Μπήκε ο νέος χρόνος. Όλοι τον περιμέναμε με μία εσωτερική ελπίδα, με ένα όνειρο σε κάποιο τομέα της ζωής μας, που ποθούμε να υλοποιηθεί.

Στις αρχές κάθε χρόνου έχουμε λίγες εβδομάδες καιρό για να βοηθήσουμε να γειωθούν οι ενέργειες που χρειαζόμαστε για να υλοποιηθεί η επιθυμία μας.

Φροντίστε όταν ξεκινήσετε την όλη διαδικασία, να είναι το Φεγγάρι σε φάση Νέας Σελήνης. Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2018 είναι στις 17 Ιανουαρίου, ημέρα Τετάρτη.

Χρειάζεστε ένα κομμάτι χαλκό, τόσο μεγάλο, όσο ο σχηματισμός που πρόκειται να στήσετε – ανάλογα δηλαδή με τα υπόλοιπα υλικά που θα επιλέξετε. Ο χαλκός μπορεί να σας βοηθήσει, καθώς είναι έξοχος μεταβιβαστής της ενέργειας. Αν δεν έχετε το χρόνο να βρείτε χαλκό, δεν πειράζει, μπορεί να γίνει υπέροχη δουλειά και χωρίς αυτόν – η παρουσία του όμως στη σύνθεση, σίγουρα θα σας βοηθήσει.

Η τεχνική στήνεται ως εξής: γράφετε ή ζωγραφίζετε σε ένα χαρτί τι θέλετε αυτή η χρονιά να σας φέρει. Αυτή η διαδικασία θα βοηθήσει η ενέργεια να γειωθεί, καθώς βάζει σε λειτουργία το δεξί ημισφαίριο, αυτό που δημιουργεί, που μπορεί να συνδεθεί με τις ενέργειες, που είναι ανοικτό στο πιθανό και το καινούργιο, χωρίς τους λογικούς περιορισμούς του αριστερού ημισφαιρίου.

Πάρτε το χρόνο σας, εστιαστείτε στο κείμενο ή τη ζωγραφιά σας με πάθος. Όταν τελειώσετε, πάρτε στα χέρια σας μία δεσμίδα από κρύσταλλο Χαλαζία ή έναν αρκετά μεγάλο κρύσταλλο γεννήτρια. Κρατήστε τον στα χέρια σας, χαλαρώστε το σώμα σας και οραματιστείτε ότι βυθίζεστε μέσα του. Νιώστε πως βρίσκεστε στο κέντρο του και είναι όλα φωτεινά. Υπάρχουν παντού γύρω σας λαμπερές αντανακλάσεις από το Χαλαζία, καθώς τα πάντα είναι ο κρύσταλλος. Αρχίστε να οραματίζεστε αυτό που θέλετε, εστιασμένα, βήμα βήμα. Αφεθείτε να ξεδιπλώσετε την ιστορία που ποθείτε να υλοποιηθεί. Εστιαστείτε στο να βλέπετε μόνο τα θετικά γεγονότα. Προσπαθήστε να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις: μη σαμποτάρετε το διαλογισμό σας.

Όταν πια η ιστορία σας έχει ολοκληρωθεί και νιώθετε ικανοποιημένοι από αυτήν, οραματιστείτε πως οι φωτεινές ακτίνες που βγαίνουν από τον κρύσταλλο τριγύρω σας φωτίζουν την ιστορία σας και την ενεργοποιούν. Δείτε τώρα τις κρυσταλλικές φωτεινές ακτίνες να τη στέλνουν στη Γη, σαν ακτίνες λέιζερ, για να υλοποιηθεί, να τη στέλνουν στο Σύμπαν για να ενεργοποιηθεί, να τη στέλνουν στους κατάλληλους ανθρώπους που θα υποστηρίξουν το εγχείρημά σας. Οραματιστείτε όσα χρειάζεστε, ώστε να υλοποιηθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όταν τελειώσετε το διαλογισμό σας, ακουμπήστε τον κρύσταλλό σας επάνω στο χαρτί σας. Καλό θα ήταν να συνεχίσετε το διαλογισμό για 21 συνεχόμενες ημέρες. Είναι ο λιγότερος καιρός που χρειάζεται, για να αποκρυσταλλωθεί η ενέργεια. Καλό θα ήταν να προσθέσετε ορυκτά τριγύρω από το κέντρο της σύνθεσης που νιώθετε πως αντιπροσωπεύουν ποιότητες που χρειάζεστε, όπως Γρανάδα, για να σας δώσει αυτοπεποίθηση, θάρρος, δύναμη, ακόμα και τη δυνατότητα η ενέργεια να κινηθεί πιο γρήγορα προς το σκοπό σας, Μάτι της Τίγρης, για δύναμη έκφρασης και πίστη στον εαυτό ή Περίδοτο, για ενεργοποίηση της αφθονίας και καθαρή ροή ενέργειας σε όλα τα επίπεδα. Μπορείτε να ανάβετε ένα κερί κοντά στην κρυσταλλική σας σύνθεση και να την ενεργοποιείτε καθημερινά, γυρίζοντας από επάνω της το εκκρεμές σας δεξιόστροφα, με εστιασμένη πρόθεση. Μην ξεχνάτε φυσικά, να κρατήσετε σταθερά μέσα σας την πίστη στην ενέργεια. Ας πορεύεστε σε αυτήν με χαρά, χάρη και δύναμη.

Καλή μας χρονιά!

 

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email