Πώς μπορούν τα ορυκτά να βοηθήσουν μία δύσκολη απόφαση;

Κάποιες φορές, στη ζωή μας καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις που μπορεί πραγματικά να καθορίσουν δραστικά κάποιους τομείς της ζωής μας. Τα ορυκτά μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτή τη διαδικασία, επικεντρώνοντας τις δονήσεις του Σύμπαντος στο σκοπό μας:

 

Μάτι της Γάτας – μας βοηθά να δούμε ότι δε φαίνεται με την πρώτη ματιά.

 

 

 

Καπνώδης Χαλαζίας – για να πάρουμε αποφάσεις που μπορούν να λειτουργήσουν πρακτικά σε βάθος χρόνου. Δίνει σταθερότητα και γειώνει ομαλά στη ζωή μας τα δεδομένα της νέας μας απόφασης.

 


Κρύσταλλος Χαλαζίας με ρουτίλιο
– για να έχουμε σύνδεση μεταξύ Γης και Ουρανού, ώστε η απόφαση αυτή να είναι η σωστή για όλα μας τα επίπεδα. Π.χ. μπορούμε να πάρουμε μία απόφαση που το πνευματικό μας κομμάτι να την εγκρίνει, γιατί θα μας εξελίξει πνευματικά, αλλά θα προκαλέσει μεγάλο σοκ στο συναισθηματικό μας κόσμο. Ο Χαλαζίας με ρουτίλιο θα εξασφαλίσει την αρμονία μεταξύ των επιπέδων που θα επηρεάσει η απόφασή μας.

 

Ροδονίτης – για να μπορέσουνε να αποφασίσουμε με αγάπη για τον εαυτό μας σε όλα μας τα επίπεδα – φυσικό, νοητικό, συναισθηματικό, πνευματικό.

 

 

 

Αμέθυστος – για να αφήσουμε πίσω την αγωνία και το άγχος.

 

 

 


Μάτι Τίγρης
– για τη δύναμη και το θάρρος που πρέπει να έχουμε, ώστε να κάνουμε τις όποιες υπερβάσεις χρειάζεται, αλλά ταυτόχρονα, σφαιρική αντίληψη και εσωτερική σοφία.

 

Πάρτε το χρόνο σας και διαλογιστείτε με τη βοήθεια των παραπάνω ορυκτών – ειδικά αν κάποιο από αυτά σας καλεί παραπάνω από τα υπόλοιπα. Επαναλάβετε αν χρειάζεστε για κάποιο διάστημα και κρατήστε σημειώσεις από τις πληροφορίες που δέχεστε. Σταδιακά θα ξεδιαλύνει ότι σας απασχολεί.

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu