Ο Πυρίτης ως μικρός “μάγος” του πλούτου!

Ο Πυρίτης είναι πολύ ένα ξεχωριστό ορυκτό. 

Είναι πιο γνωστό για την τεράστια προστατευτική του δύναμη, καθώς “ντύνει” τα αυρικά σώματα, σαν ενεργειακή πανοπλία. 
Λειτουργεί, όμως, εξαιρετικά και στον τομέα της αφθονίας!

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ μαζί σας ορισμένους ορυκτούς συνδυασμούς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ώστε να αποκομήσετε τα ενεργειακά οφέλη του σιδηροπυρίτη στον τομέα της ευημερίας:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φθορίτης πράσινος και Αχάτης των Δένδρων με Σιδηροπυρίτη βοηθούν να βρεθούν λύσεις στον οικονομικό τομέα και να υλοποιηθούν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με Κιτρίνη και Νεφρίτη πράσινο φέρνει τύχη στον τομέα του Ευ Ζην, αυξάνει το μαγνητισμό στον οικονομικό τομέα και δυναμώνει γενικά την ενέργεια, γύρω από ότι σχετίζεται με τα χρήματα.

 

 

 

 

Σιδηροπυρίτης, κόκκινη Γρανάδα και Μάτι της Τίγρης.

Μαζί με Γρανάδα κόκκινη και Μάτι της Τίγρης προσφέρει θάρρος για να προωθήσουμε τα επαγγελματικά μας ζητήματα ή ακόμα για να γίνουμε πιο δυναμικοί. Γενικά, βοηθάει στην έλξη και την κατάκτηση της αφθονίας. 

Με Αχάτη των Βρύων, Νεφρίτη πάρσινο και Αβεντουρίνη πράσινη, προσφέρει ροή στον οικονομικό τομέα, ιδίως αν νιώθετε πως είναι σα να στερεύει διαρκώς, πως ότι και αν κάνετε, καταλλήγετε με κάποιον, συνήθως ξαφνικό τρόπο, στο “μείον”.

Με πράσινο και πορτοκαλί Καλσίτη, θα σας βοηθήσει να σπάσετε ένα εδραιωμένο μοτίβο στέρησης ή οποιασδήποτε πεποίθησης σας κρατά πίσω και θα σας δώσει εμπιστοσύνη στη μετατροπή που θέλετε να φέρετε στη ζωή σας, ώστε να γίνετε ο μαγνήτης των επιθυμιών σας στον τομέα της αφθονίας.

 

Συνδυαστικά μαζί του, μαύρο jet και μαύρος Αχάτης μας βοηθά να καθαρίσουμε από μέσα μας νοητικά και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα σε σχέση με την προσωπική μας αφθονία. Μας αποφορτίζει αυτός ο συνδυασμός από ότι μπλοκα΄ρει τον τομέα της ευημερίας μας, ενώ μας δίνει και την απαραίτητη δύναμη για να κάνουμε την απαιτούμενη υπέρβαση. 

Με πράσινο Κουνζίτη, Περίδοτο, πράσινη Τουρμαλίνη και Σμαράγδι, δημιουργείτε μία πολυβιταμίνη πλούτου! Ελκύει την αφθονία από όλες τις διαστάσεις και τα πεδία και μας μαθαίνει να μας εκτιμάμε, ώστε να μπορούμε να αποδεκτούμε τα δώρα που μας επιφυλάσσει το Σύμπαν. 

 

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email