Πανσέληνος στην Παρθένο – Οι καλλιεργητές της ανθρωπότητας

Μία Πανσέληνος που έρχεται να φέρει τα δώρα της υλοποίησης και της εδραίωσης. 

Η Παρθένος, που φιλοξενεί αυτή τη Σελήνη, έρχεται να αγκαλιάσει όλους εκείνους που εργάστηκαν σκληρά, με μεράκι, για ένα όραμα ή για έναν στόχο. Όλοι αυτοί, θα πάρουν μία ανάσα. Θα δουν τα όνειρά τους να παίρνουν σταδιακά σάρκα και οστά. 

Αυτές τις ημέρες, μείνετε απόλυτα εστιασμένοι: Βάλτε όλο σας το δυναμικό στοχευμένα προς τον τομέα στον οποίο εργάζεστε. Εστιάστε το νου σας σε δυναμικές εικόνες υλοποίησης. Δημιουργήστε θετικές δηλώσεις, όπως:

“Τώρα υλοποιούνται οι στόχοι μου, εδραιώνονται στο γήινο πεδίο, μαγνητίζοντας οδηγούς, βοηθούς, συνεργάτες, υλικούς και άυλους, που θα βοηθήσουν στην καλύτερη δυνατή εκδήλωσή τους”.

Πάρτε τα πάνω σας και κινήστε γη και ουρανό, μιλώντας για τη δουλειά σας, κανονίζοντας ραντεβού, συναντήσεις, παρουσιάσεις και ότι άλλο χρειάζεται! Αν το έχετε ήδη δουλέψει στο παρελθόν καλά και γνωρίζετε σε βάθος αυτό που θέλετε να προβάλετε, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Δεν είναι εποχή για νέους σπόρους, αλλά για δέντρα που έχουν φυτευτεί και έχει έρθει η ώρα να δρέψετε τους καρπούς τους. 

Ερωτευτείτε άλλη μία φορά το στόχο σας. Κινηθείτε με το πάθος του ερωτευμένου. Σπάστε τη μετριότητα και αφήστε το δυναμικό σας να ξεχυθεί. Εκτιμήστε τους κόπους σας: δεν είναι επιφανειακά “θέλω”, αλλά εργασία που χτίστηκε με πείσμα.

Μη φοβάστε. Πιστέψτε στην αξία σας. Υπερασπιστείτε το όραμά σας.

Είστε οι άξιοι.

Είστε οι γενναίοι.

Είστε αυτοί που τόλμησαν.

Είστε τα παιδιά του Θείου, που ήρθαν να καλλιεργήσουν τους σπόρους του στη γη. 

Είστε ο πυρήνας της εκδήλωσης και της υλοποίησης.

Είστε οι καλλιεργητές της ανθρωπότητας.

Δοξάστε τον εαυτό σας.

Δοξάστε το Σύμπαν.

Δοξάστε την ανθρωπότητα, διαμέσου των έργων σας. 

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ BLOSSOMING GODDESS


Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου έφτασε και θα λάμπει δυνατά στο ζώδιο της Παρθένου!
Μία υπέροχη ευκαιρία να δουλέψουμε επάνω στην ανάπτυξη της εργασίας μας. Μία συνάντηση ιδανική για όσες θέλουν να επεκτείνουν τον επαγγελματικό τους τομέα, να εδραιώσουν στόχους και να εξαπλώσουν τις δυναμικές τους με νέες ευκαιρίες!

Φέρτε μαζί σας ένα λουλούδι! Είναι ένα σύμβολο άνθισης και προσφοράς στο Σύμπαν, μέσα από τη δεξιότητα που κάθε μία μας έχει να προσφέρει στον εργασιακό της τομέα, ανεμπόδιστα και μοναδικά!

Ημερομηνία: 19 Φεβρουαρίου, 19.00 – 21.00
Διεύθυνση: Στεφάνου Κυπαρίσσου 9, Αθήνα, 11144
Συντονίζει: Shakila Ιωάννα Μπράτη, Global Sisterhood Ambassador
Κόστος συμμετοχής: 10€

https://www.facebook.com/events/240353646848305/

 

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email