Πανσέληνος στον Αιγόκερω – Η Εσωτερική Φώτιση

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω έχει μία πολύ ισχυρή ενέργεια. Ο κύριος σκοπός της είναι να οδηγήσει τον άνθρωπο στην εσωτερική του φώτιση. Εδώ βέβαια έρχεται για άλλη μία φορά η δοκιμασία της αναγνώρισης του εσωτερικού πυρήνα. Με απλά λόγια, όλα εξαρτώνται από το πού είμαστε πολωμένοι της στιγμή της συγκεκριμένης Πανσελήνου. Τα οφέλη είναι μεγάλα αν είστε Αιγόκερως, αλλά εξίσου σημαντικά είναι τα οφέλη για όλα τα ζώδια, όταν το Φεγγάρι αντανακλά την ενέργεια του Αιγόκερω.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω είναι αυτή που μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι η νέα πνευματική τάξη δεν είναι κάτι που θα υλοποιηθεί, όσο εμείς παραμένουμε ανώριμοι απέναντι στην πνευματική μας φύση. Είμαστε εμείς που θα πάρουμε την ευθύνη της αλλαγής. Εμείς πρώτα θα δομήσουμε μέσα μας τους πυλώνες του Φωτός, ώστε σταδιακά να υλοποιηθούν στη Γη.

Η ανθρωπότητα, ναι, θα ανέβει. Απλά, χρειάζεται να κατανοήσουμε ότι ο καθένας μας είναι κομμάτι της ανθρωπότητας. Χρειάζεται να καταλάβουμε πως είναι σημαντικό να προσφέρουμε υπηρεσία με το δικό μας τρόπο, να διαλογιζόμαστε ώστε να παραμένουμε σε πνευματική σύνδεση, να μην ξεχνιόμαστε μέσα στο προσωπικό μας δράμα. Να έχουμε όσο το δυνατόν πιο καλοσχηματισμένο λόγο, ο οποίος εμπνέει, να προσπαθούμε να έχουμε δομή και τάξη στη ζωή μας. Να πορευόμαστε με τίμια βήματα, να αισθανόμαστε την παρουσία της ενέργειας, σε όποια μορφή εμάς μας αγγίζει, να γίνουμε ένα κέντρο θεραπείας. Εδώ τονίζω: δε χρειάζεστε να είστε κάτι εξειδικευμένο, όπως θεραπευτής, απλά βάλτε το στην καρδιά σας και αυτή θα ανθίσει, έστω και αν κοιτάξετε στα μάτια έναν άνθρωπο στο τραίνο και του δώσετε μία ευχή. Αυτό είναι θεραπεία.

Βρείτε τη δική σας θεραπευτική δύναμη, μέσα από τη συγκέντρωση για την Πανσέληνο στον Αιγόκερω.

– Διαλογισμός με το ιερό Mantra «Om».
Θα αφεθούμε να μας πλημμυρίσει μία ειρηνική ενέργεια, μέσα από την οποία θα πορευτούμε για να συναντήσουμε την υψηλή δόνηση του Φωτός.
– Ομαδική εστίαση και επίκληση για την επικράτηση Ειρήνης σε όλο τον κόσμο.
– Σύνδεση με την ενέργεια του αρχετυπικού «Μονόκερου»: πώς μπορούμε να συνδεθούμε και να δράσουμε μέσα από το συμβολισμό, με δρόμο την Τέχνη.

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ

Ημερομηνία: Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017


Τιμή εισόδου: 10 ευρώ


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974455759


Διεύθυνση: Στεφάνου Κυπαρίσσου 9, Αθήνα 11144 (Manifesting Spirit)


Συντονίστρια κύκλου: Shakila Ιωάννα Μπράτη
(ολιστική ενεργειακή θεραπεύτρια, life coach γυναικών, συντονίστρια κύκλου γυναικών Blossoming Goddess, Earth Medicine Keeper, ενεργειακή ψυχοθεραπεύτρια)

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu