Πανσέληνος στον Κριό – Η λαμπρότητα του τέλους

Μία Πανσέληνος στον Κριό, στις 25 του μηνός, που όμως το δυνατό τις σημείο δεν είναι η εκκίνηση ή η ώθησή, όπως θα φανταζόμασταν. Σκοπός είναι να σμιλευτεί ο τρόπος που δρούμε, να επανατοποθετηθούμε απέναντι στον τρόπο που έχουμε χειριστεί ως τώρα τον τομέα τις δράσης στην ζωή μας.

Καλούμαστε να βάλουμε τη δράση στο μικροσκόπιο και να αναγνωρίσουμε κακούς τρόπους διαχείρισης, σπατάλη της ενέργειάς μας, άσκοπες κινήσεις. Σε αυτήν την Πανσέληνο, ο τομέας της δράσης μέσα μας ενηλικιώνεται, μεστώνει και μαθαίνει να σέβεται την ενέργεια που καταναλώνει. Παρατηρεί τις πληγές του, μπορεί να πονά κατανοώντας καθαρά πλέον πως το τραύμα σμίλευσε τον τρόπο που έδινε και έπαιρνε την δύναμη και την παθητικότητα του, την άμπωτη και την παλίρροια, τις εκδηλώσεις του.

Η εσωτερική πηγή τις κίνησης ζητά να εκφραστεί ναι! Είναι αλήθεια, ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες, η ανάγκη αυτή πάλλεται και αναζητά διέξοδο – αυτό όμως που θα κάνει την αλλαγή, είναι η συνειδητότητα στις κρίσεις και στις δοκιμασίες που έχουμε ως τώρα γευτεί. Αφού  πρώτα βρούμε το θάρρος να ακούσουμε μέσα μας τον κρότο τις αποτυχίας που έχουμε βιώσει, σε οποίον τομέα και αν ήταν αυτό, ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα και ας τελειώνουμε με τα συντρίμμια μια και καλή και ας δούμε τι έχει μείνει όρθιο εν τέλει.

Ας συνδεθούμε με αυτό, ας συνδεθούμε με τις δεξιότητες μας, ας συνδεθούμε με την πίστη μας, ας συνδεθούμε με το θάρρος μας και ας προχωρήσουμε μπροστά, σοφοί, ώριμοι, ξεκάθαροι, χωρίς περιττή παρόρμηση, αλλά με την αυτοπεποίθηση αυτού που επέζησε μέσα από πολλές δοκιμασίες, αυτού που τιμά τις πληγές του, αλλά και την ζωή του.

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu

Μεγάλη προσφορά Ιουλίου

Μία μοναδική προσφορά για τους φίλους της σελίδας, για τον Ιούλιο! Κάθε Πέμπτη του Ιουλίου, μπορείτε να επιλέξετε μία συνεδρία ενεργειακής διάγνωσης των chakra ή μία συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας ή συνεδρία ενεργειακής ανάγνωσης ταρώ, μόνο με 25€! Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 40 λεπτά και το ραντεβού κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Κανονίστε τη συνεδρία σας τώρα, με ένα τηλέφωνο στο 6974455759