Πανσέληνος στον Ταύρο – Ορμητική αλλαγή

Το βασικό μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι η αλλαγή. Το πόσο θα σας ρίξει στην αβεβαιότητα, εξαρτάται από το ποιους τομείς της ζωής σας έχετε δουλέψει και πόσο. Χρειάζεται να προετοιμαστείτε, πατώντας σε σταθερά σημεία, γιατί το απροσδόκητο θα λειτουργήσει έντονα σε αυτό το φεγγάρι.

Βέβαια, αυτό το απροσδόκητο πεδίο που αναφέρω, φέρνει μαζί του και μία μεγάλη ευκαιρία για ανανέωση: σημεία που θέλετε να αλλάξετε, αλλά δεν είχατε το θάρρος ή ακόμα και τον τρόπο για να τα λειτουργήσετε, θα μπουν σε δράση. Η αβεβαιότητα, όμως, που θα δημιουργηθεί, θα βάλει σε λειτουργία το ένστικτο άμεσα. Έτσι, θα ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός της «πάλης ή φυγής». Αν έχετε φερθεί προνοητικά και έχετε δημιουργήσει βάσεις και σταθερά σημεία, η ενέργεια θα κινηθεί σε μία πιο δυναμική έκφραση. Με αυτόν τον τρόπο, θα κινητοποιηθείτε με την ώθηση του ίδιου του ενστίκτου σας προς τη δράση. Αν, πάλι, δεν έχει δομηθεί κάτι πιο ισχυρό, το αίσθημα φυγής που θα επέλθει, θα καταπονήσει το σύστημά σας ενεργειακά.

Προνοείστε λοιπόν, θρέψτε την ενέργειά σας και αντιληφθείτε τις αντιθέσεις ως ευκαιρία για διαπραγμάτευση με την ενέργεια. Κάντε τώρα καλύτερες συμφωνίες μαζί της. Δείξτε στο απροσδόκητο το δρόμο προς την ανατροπή που θα λειτουργήσει υπέρ σας. Μη λειτουργήσετε παρορμητικά – πλάστε, οραματιστείτε, κατευθύνετε την πρόθεσή σας προς αυτό που χρειάζεστε. Γεμίστε με υπομονή και δώστε μέσα από αυτή δημιουργικές λύσεις, δαμάζοντας το ανεξέλεγκτο. Όσο πιο γρήγορα αποδεσμευτείτε από τους φόβους σας, τόσο πιο έντονα θα συνδεθείτε με τις όμορφες όψεις αυτού του φεγγαριού, που αφορούν δημιουργικές αλλαγές που μπορούν να μας φέρουν πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά ποθούμε, σε αυτό με το οποίο είμαστε ερωτευμένοι.

 

Συνάντηση γυναικών ομάδας Blossoming Goddess

Σε αυτήν την Πανσέληνο, της αλλαγής και της δημιουργίας, θα δουλέψουμε με μία εξαγνιστική τεχνική, που έρχεται από την παράδοση του Σαμανισμού. Ο Σαμανισμός και η παράδοσή του έχει τη δύναμη να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο βάθος της ενέργειάς μας και να αναγνωρίσουμε κομμάτια που χρειάζονται εξομάλυνση, δίνοντας παράλληλα δυνατότητα να ενεργήσουμε δραστικά σε αυτά. Στη συνέχεια, θα εργαστούμε πάνω σε μία τεχνική μαντείας που χρησιμοποιούσαν οι γυναίκες από πολύ παλιά, με βάση το λιωμένο κερί – ένας τρόπος να λάβουμε άμεσα μηνύματα, καθοδηγούμενα από την ενέργεια, αλλά και γεγονότα που έρχονται να μας συναντήσουν. Με αυτόν τον τρόπο, θα είμαστε προετοιμασμένες για όποιο γεγονός και αν εμφανιστεί στη ζωή μας, ανοίγοντας το πνεύμα και το νου μας και αναγνωρίζοντας νέους τρόπους να ξεδιπλώσουμε την προσωπική μας δύναμη.

Πάρτε μέρος στον Κύκλο Γυναικών

 

μοιράστε