Πανσέληνος στους Διδύμους – Η εξωτερική προβολή

Μία Πανσέληνος όπου καλείστε να κυριαρχήσετε πάνω στη δυαδική σας φύση.

Ποιο κομμάτι θα υπερισχύσει; Το σκληρό και θυμωμένο; Ή αυτό που θέλει να συνδεθεί και να ανακαλύψει νέες προοπτικές και ορίζοντες;

Μία Πανσέληνος που βασίζεται στην ανακάλυψη της εξωτερικής μας δράσης. Πώς προβάλουμε τον εαυτό μας; Πώς η εικόνα που δείχνουμε προς τα έξω επηρεάζει καταστάσεις και συμπεριφορές και, εν τέλει, πόσο αληθινή είναι αυτή η εικόνα; Μήπως τελικά και εσείς οι ίδιοι πρέπει να την αναθεωρήσετε;

Εξαιρετική στιγμή για να αντιληφθείτε πώς αυτά που εκπέμπετε, τελικά γίνονται το ενεργειακό σας προφίλ. Φανταστείτε μία ενεργειακή οθόνη, στην οποία επάνω προβάλλονται εικόνες από εσάς, μπολιασμένες όμως με τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω σας για τον εαυτό σας. Αυτό βλέπουν οι άλλοι. Ότι ρόλο και αν εσείς νομίζετε ότι προβάλλετε, δυστυχώς, δεν ισχύει. Όλοι συνδεόμαστε με αυτό το αόρατο δίκτυο από οθόνες και έχουμε ήδη ανταλλάξει πληροφορίες, πριν καν συστηθούμε στο φυσικό επίπεδο.

Οπότε, ρίξτε ακόμη μία ματιά, ειδικά εσείς που αναρωτιέστε γιατί η εξωτερική σας εικόνα δεν ελκύει αποτελέσματα, ενώ κάνετε τόση δουλειά σε κάποιον τομέα. Σίγουρα θα ανακαλύψετε κάποια μορφή αυτό-αμφισβήτησης.

Επαγγελματίες που θέλετε να τονώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ ή αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα άρθρο ή να γράψετε ένα βιβλίο, είναι μία ιδανική στιγμή για να έχετε μεγάλη διάδοση. Μην ξεχάσετε όμως την εσωτερική σας οθόνη. Κλείστε τα μάτια σας, οραματιστείτε τη και γράψτε επάνω με φωτεινά γράμματα θετικές δηλώσεις για εσάς και ότι αισθάνεστε πως θέλετε να προβάλλετε. Αρχίστε αυτήν την άσκηση από τώρα έως και την Πανσέληνο στους Διδύμους, στις 23 Νοεμβρίου, επαναλαμβάνοντάς την όσο πιο συχνά μπορείτε.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ BLOSSOMING GODDESS

Η συνάντηση του κύκλου για την Πανσέληνο θα περιλαμβάνει έναν καθοδηγούμενο διαλογισμό, για να ανακαλύψουμε τις προβολές μας και το πώς επηρεάζουν την εικόνα που δείχνουμε προς τα έξω. Για να τις εξισορροπήσουμε, θα κατασκευάσουμε το προσωπικό μας κολαζ προβολής στον κόσμο και στην ενέργεια, γεμάτο από τις επιθυμίες και τα θετικά μας στοιχεία, ώστε η ζωή μας να γεμίσει με Φως και πλούσια δώρα!

(οι γυναίκες του κύκλου καλούνται να φέρουν εικόνες που τυπωμένες λέξεις που αντιπροσωπεύουν εκείνες και τις επιθυμίες τους)

Καθοδηγεί η Shakila Ιωάννα Μπράτη

Ημερομηνία: Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου, 19.00

Διεύθυνση: Στεφάνου Κυπαρίσσου 9, Αθήνα, 11144

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974455759

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email