Πανσέληνος στο Ζυγό – Καθαρό συναίσθημα

Μία Πανσέληνος που φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη για σύνδεση και αγάπη. 

Γενικά, ανικανοποίητα συναισθήματα θα κινητοποιηθούν. Έτσι, χρειάζεται η προσοχή μας, ώστε να μην παρασυρθούμε από τον χείμαρρο των συναισθημάτων. Οι συναισθηματικές συγκρούσεις θα είναι το χαρακτηρηστικό των επόμενων ημερών. Οι ποιότητες της ένωσης και της απόσχισης θα διαδέχονται η μία την άλλη, σε απρόβλεπτες ταχύτητες. 

Όσο θα θέλουμε να συνυπάρξουμε, άλλο τόσο θα αναζητούμε την απεξάρτησή μας από τους άλλους. Το αίσθημα ότι δώσαμε και δεν πήραμε θα κραυγάζει μέσα μας, οδηγώντας μας σε προστριβές, είτε εσωτερικές, είτε εξωτερικές. Είναι σοφό να είμαστε παρατηρητικοί, να αγκαλιάσουμε τον εαυτό μας όσο μπορούμε πιο αληθινά και να αναρωτηθούμε τι θέλουμε πραγματικά για να υποστηρίξουμε τον εαυτό μας. 

Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι και να βρείτε τρόπους συναισθηματικής αποσυμπίεσης. Ένα πολύ υποστηρικτικό ορυκτό για αυτήν την Πανσέληνο είναι η Αβεντουρίνη.

Αβεντουρίνης

Καλμάρει τα ταραγμένα συναισθήματα, αγκαλιάζει την καρδιά και θρέφει το συναίσθημα. Βοηθά να συνειδητοποιήσουμε τα συναισθήματά μας, να τα βιώσουμε, αλλά και να αντιληφθούμε τρόπους που θα μπορούσαμε να δράσουμε, ώστε να ανακαλύψουμε υγιείς λύσεις για εμάς. Καλεί την αγάπη στη ζωή μας, σε διαφορετικές όψεις της, ακόμη και αυτές που ίσως δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι έχουμε ανάγκη. Βοηθά επίσης να απεγκλωβιστούμε από θυμώδη συναισθήματα, που εντέλει μας κρατούν μακριά από τους συναισθηματικούς μας στόχους. Ένα γλυκό και υποστηρικτικό ορυκτό, που καλό θα ήταν να έχουμε κοντά μας τις επόμενες ημέρες.

 

Ερωτήσεις προς στοχασμό:

  • Τι έχω ανάγκη για να είμαι συναισθηματικά υγιής;
  • Πώς μπορώ να αγκαλιάσω τον εαυτό μου περισσότερο;
  • Ποιους καθημερινούς τρόπους μπορώ να βρω για να εδραιώσω τη συναισθηματική υποστήριξη στη ζωή μου;

Δήλωση Πανσελήνου:

  • Είμαι έτοιμη/ος να με αγαπήσω και να με αποδεχτώ για αυτό που είμαι. Αφουγκράζομαι τις συναισθηματικές μου ανάγκες και τις υποστηρίζω.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email