Περιήγηση σε αρχαίους ιερούς τόπους – Ggantija, ο ναός της Θεάς, Gozo, Malta

 

Βρισκόμαστε στην Ġgantija, έναν ναό της Θεάς που χτίστηκε μεταξύ 3600 έως 2500 πριν από την κοινή χρονολογία. Βρίσκεται στο νησί Gozo, στη Μάλτα.

Αν δείτε το ναό από ψηλά, μοιάζει με δύο γυναικεία, πληθωρικά σώματα, που ενώνονται. Είναι ο δεύτερος πιο αρχαίος ναός του πλανήτη. Είναι ένας ναός αφιερωμένος στη γονιμότητα, όπως και στη θηλυκή ενέργεια εν γένει. Όσοι αιώνες και αν πέρασαν, νιώθει κανείς ακόμα την ενέργεια που δονείται σε αυτόν τον ιερό πέτρινο ναό.

Ένας τρόπος να ενεργοποιήσετε ένα ορυκτό με την ενέργεια ενός ιερού χώρου, ξεκινά με το να βρείτε το κατάλληλο ορυκτό για αυτό που αντιπροσωπεύει ο ναός. Σε αυτή την περίπτωση, διάλεξα μία μαύρη Φεγγαρόπετρα, καθώς είναι ένα ορυκτό το οποίο συνδέεται με τα πιο αρχαία μυστήρια και μυστικά της αρχαίας θηλυκής ενέργειας. Είναι ένα ορυκτό που καλεί τις ιέρειες της Θεάς ξανά σε ένωση.

Στη συνέχεια, βρίσκετε ένα κομμάτι από το χώρο, ή ένα σημείο, που σας καλεί, ώστε να γίνει αυτή η ένωση. Θα καταλάβετε το σωστό σημείο από το γεγονός ότι το ορυκτό που έχετε επιλέξει, θα χωρά στο βράχο, στην πέτρα, στο κομμάτι του ναού, σαν να ήταν η θέση της εκεί από πάντα – μία εσοχή, ένα σημείο όπου σας δίνει την αίσθηση πως το ορυκτό εφάπτεται τέλεια.

Όταν πια είστε σίγουροι διαισθητικά και πρακτικά ότι το σημείο είναι το κατάλληλο, συγκεντρωθείτε όσο πιο πολύ μπορείτε στην ενέργεια του χώρου και ζητήστε από τον ιερό τόπο να επιτρέψει να απορροφηθεί, με τη δύναμη του εκκρεμούς, όση ενέργεια επιτρέπεται, όση πληροφορία μπορείτε να χειριστείτε, όση γνώση θέλει να σας προσφέρει.

Αρχίστε να γυρίζετε το εκκρεμές σας δεξιόστροφα για όσο χρόνο νιώθετε πως χρειάζεται για να γίνει αυτή η διαδικασία.

Υπάρχουν κάποια στοιχεία πολύ σημαντικά που θέλω να σας επισημάνω: πρώτα ζητάτε την έγκριση του χώρου. Αν δεν το επιτρέψει, δεν προχωράτε στην τεχνική. Αν το επιτρέψει, ευχαριστείτε το χώρο στο τέλος της διαδικασίας και προσφέρετε κάτι σε αυτόν με εβλάβεια και ευγνωμοσύνη που σας επέτρεψε να μοιραστείτε μαζί του την τόσων χρόνων γνώση του.

Το ορυκτό που έχει μέσα του πλέον κατακεχωρημένη την ενέργεια του ιερού ναού, το τοποθετείτε στο δικό σας, προσωπικό ναό. Το σέβεστε και το προσέχετε για πάντα. Οπότε, αν κάνετε αυτήν την τεχνική, στοχαστείτε αν είστε διατεθημένοι να σέβεστε αυτό το ορυκτό που εμπεριέχει αυτή την ενέργεια.

Είθε η Θεά να είναι μαζί σας.

Προχωρήστε στην ενέργεια με χαρά, χάρη και δύναμη!

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu