Πεταλίτης

Ένα ορυκτό που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε κρυφούς όρκους οι οποίοι έχουν σφραγιστεί σε υψηλά επίπεδα.

Αυτοί οι όρκοι δεν μπορούν να ανακαλυφθούν εύκολα, διότι τα άτομα τους έδωσαν όταν βρίσκονταν σε πνευματική ανάταση, όπως μέσα σε ένα ιερατείο, γενικά σε μία ομάδα στην οποία συνυπήρχαν πνευματικές αρχές και κάποια μορφή προσφοράς του εαυτού, οπότε έχουν σφραγίσει το άτομο σε ανώτερο επίπεδο και με ιδιαίτερες τεχνικές. Αυτοί οι όρκοι μπορεί να είναι ικανοί να μπλοκάρουν στο παρόν το άτομο με διάφορους τρόπους, οι οποίοι δείχνουν αδικαιολόγητοι.

Ο Πεταλίτης είναι ένα ορυκτό το οποίο μας συνδέει με την πνευματική μας υπόσταση, ενεργοποιεί τον ανώτερο νου, αφυπνίζοντας τις δυνάμεις που κατέχει. Ταυτόχρονα, είναι ένα ορυκτό το οποίο μπορεί να καλμάρει συναισθηματικά τραύματα, να δώσει γαλήνη και μία ήρεμη, γλυκιά δύναμη, στην αντιμετώπιση των αποτελεσμάτων που έχουν επέλθει μετά το τραύμα.

Αυτό, όχι μόνο βοηθά το άτομο να διαχειριστεί την κατάσταση με άλλους τρόπους, αλλά να δει και τη γνώση που αυτό πρόσφερε και, ακόμα, τι έλυσε από το “γόρδιο δεσμό” των αλλεπάλληλων μετενσαρκώσεων.

Κατανοείτε πως, ένα τραύμα είναι μία κατάσταση που επαναλαμβάνεται κυκλικά σε μία ζωή ή στις πολλές ζωές που περνάμε ως ύπαρξη. Όταν η γνώση γίνει αποδεκτή, δεν υπάρχει κανένας λόγος επανάληψης.

Ο Πεταλίτης είναι εξαιρετικός για να ανοίξει το Κέντρο Κεφαλής και το Κέντρο Τρίτου Ματιού. Αν τον τοποθετήσετε σε αυτά τα Κέντρα, θα εντυπωσιαστείτε από την άμεση σύνδεση με το Φως που θα σας δώσει. Βοηθά να γνωρίσετε τον εαυτό σας ξανά, ειδικά αν έχετε αντιμετωπίσει κάποια κατάσταση η οποία σας άλλαξε βαθιά και χρειάζεται να αναθεωρήσετε το εσωτερικό σας τοπίο.

Επίσης, σας βοηθά να αγαπήσετε τον εαυτό σας, να θεραπεύσετε το συναισθηματικό σας σώμα και το εσωτερικό σας παιδί. Με τον ίδιο τρόπο, συμπαραστέκεται γενικά στα παιδιά και είναι ένα γλυκύτατο ορυκτό για αυτά. Καλμάρει τις εντάσεις από ένα παιδί που μπορεί να έχει γεννηθεί με κάποιο ψυχολογικό τραύμα από άλλη ζωή, δημιουργώντας του δυσκολίες, όπως αργοπορία στην ομιλία. Φυσικά, χρειάζεται και η κλασσική συμπαράσταση που εσείς θα κρίνετε κατάλληλη, όπως, στο συγκεκριμένο παράδειγμα, μια λογοθεραπεύτρια.

Συμπαραστέκεται επίσης ενεργειακά, ώστε να ξεπεράσετε ένα τραύμα από bullying και γενικά όποια μορφή κακοποίησης.

Ένα γλυκό και τρυφερό ορυκτό, που μπορεί γενικά να προσφέρει αγαλλίαση.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu