Πορτοκάλι και πορτοκαλί Καλσίτης

Το πορτοκάλι είναι ένα αιθέριο έλαιο το οποίο ανήκει στον Ήλιο. Μεταμορφώνει τη θλίψη σε εσωτερική χαρά και τονώνει την κίνηση της ενέργειας. Φέρνει ενεργητικότητα, αναζωογονεί και ανεβάζει τη δόνηση ενός χώρου.

Ο συνδυασμός του με πορτοκαλί Καλσίτη αναγεννά και αφυπνίζει τη ζωτική ενέργεια, φέρνοντας την απόλυτη αίσθηση ζωντάνιας σε όλα τα επίπεδα. Ο Καλσίτης, ως ορυκτό, έχει να κάνει με την τόνωση της ενέργειας, με το σπάσιμο καρμικών συνθηκών και μοτίβων τα οποία μας κρατούν δέσμιους σε καταστάσεις στέρησης και, έτσι, μαζί με το πορτοκάλι, μπορούν να ελκύσουν την αφθονία, εφόσον είναι τέλειο ζευγάρι για να ξυπνήσουν τη γιορτή της ζωής, το δικαίωμα να κατακτήσουμε, όπως και το κίνητρο να χαρούμε τη ζωή.

Βοηθά να αφήσουμε πίσω τη μονοτονία, την πλήξη, και να δούμε πως η ζωή μπορεί να μας φέρει τα δώρα της, όταν ανοίξουμε την αγκαλιά μας. Σε συνεργασία, το αιθέριο έλαιο πορτοκάλι και ο πορτοκαλί Καλσίτης, μας βοηθούν να ανοίξουμε αυθόρμητα αυτή την αγκαλιά και να έρθουμε σε επαφή με την αισιοδοξία και την υγιή φιλοδοξία, που μας επιτρέπει να επιτύχουμε. Ανοίγει τους ορίζοντές μας και φέρνει πιο κοντά μας την αίσθηση της ευτυχίας.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu