Πράσινος Απατίτης

Ενεργειακά Κέντρα: Καρδιάς, Τρίτου Ματιού και Κεφαλής

Μας βοηθά να συνδεθούμε με τη Γαία, να ακούσουμε τη φωνή της και να αισθανθούμε τη δόνησή της. Η αγάπη προς τη γη είναι από μόνη της ένας πυρήνας ζωής και ο πράσινος Απατίτης μας συνδέει άμεσα, όχι μόνο με τον πυρήνα της γης, αλλά και με τα ζώα, τα δάση, τα βουνά, τα ποτάμια, τα λιβάδια, τα πάντα πάνω στον πλανήτη μας. Επίσης μας βοηθά να συνδεθούμε με το στοιχειακό της ίδιας της Γης και, μέσα από αυτό, να πάρουμε πληροφορίες για το φυτικό και το ζωικό βασίλειο.

Γενικά, δίνει πρόσβαση σε όλα τα μικρότερα στοιχειακά της Γης. Η ενέργεια αυτού του ορυκτού αναζωογονεί το prana μας, και μας γεμίζει με ζωογόνα ενέργεια, που ανανεώνει και θρέφει ολιστικά το σώμα μας και τα ενεργειακά πεδία μας. Μπορούμε όμως, εκτός από την προσωπική ενεργειακή μας θρέψη, να στείλουμε αυτή την ενέργεια στη γη και να βοηθήσουμε και στη δική της ανανέωση. Επίσης βοηθά να αντιληφθούμε την ύπαρξη πυλών ενέργειας σε διάφορα σημεία στη Φύση όπου μπορούν να βρίσκονται και γειώνουν τις ενέργειες.

Σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο, φέρνει χαρά, όρεξη για παιχνίδι και μία ελαφρότητα διάθεσης, χωρίς αυτό να σημαίνει έλλειψη υπευθυνότητας – κάθε άλλο. Ξυπνά τη δυνατότητα αυτοθεραπείας, έτσι μπορείτε να το συνδυάσετε με Κεχριμπάρι, για απίστευτα αποτελέσματα στην αρμονία και επανάκαμψη του συστήματός σας.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu